fbpx

3 συμβουλές που δίνεις, αλλά ΠΟΤΕ δεν ακολουθείς!

Συχνά σε πλησιάζουν φίλοι και γνωστοί που χρειάζονται επειγόντως τη συμβουλή σου. Άσχετα από τον τομέα- ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά- εσύ τις δίνεις και νιώθεις ξαφνικά γκουρού των συμβουλών, ο μέγας συμβουλάτορας…(chillare λλιο!)

 

Εσύ τις ακολουθείς;;

 

1.”Μην ασχολείσαι τόσο πολλά μαζί του/της”

PicMonkey Collage

Στην εποχή που ζούμε το να νοιάζεσαι για κάποιον θεωρείται αδυναμία. Τι “..and suddenly I felt nothing” η μια, τι “I’m not heartless, I’ve just learnt to use my heart less” ο άλλος; Ηρεμήστε παιδιά! Πότε γίνατε τόσο αναίσθητοι, για να συμβουλεύσετε κι άλλους να γίνουν;

Το να νοιάζεσαι για κάποιον πέρα από τον εαυτό σου είναι μάλλον ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Στην τελική, άφησε τον εαυτό σου να λειτουργήσει ελεύθερα, όλα είναι δικές σου επιλογές.

 

Δες: 5 σημαντικές συμβουλές που κάποτε ΠΡΕΠΕΙ να ακούσεις από κάποιον!

 

2.”Μην μετανιώνεις για τίποτα”

30-inspirational-sarcastic-typography-quotes-18

…γιατί at some point ήταν ακριβώς ό,τι ήθελες. Ή νόμιζες ότι ήθελες; Κι αν μετανιώσεις τι θα γίνει; Well, listen to me.. είτε μετανιώσεις είτε όχι, η κατάσταση δεν θα αλλάξει. Όμως το να κοιτάξεις για λίγο πίσω, να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και να υποσχεθείς στον εαυτό σου οτι “την επόμενη φορά θα προσέξω να είμαι καλύτερος/ να φανώ λιγότερο εγωιστής, να μην εμπιστευτώ τόσο γρήγορα” κλπ δεν είναι λάθος. Λάθος είναι να ζεις με τα ατέλειωτα “αν” ή να ακολουθήσεις τη συμβουλή “μην μετανιώνεις“=καμιά ανάγκη για αυτοκριτική, είσαι τέλειος! Ε δεν είσαι my love 🙂

 

3.”Να είσαι ο εαυτός σου”

Για ξανασκέψου το! Σε πόσους δεν έχεις ευχηθεί να παραμείνουν ο εαυτός τους και την επόμενη μέρα τους κατηγορούσες κρατώντας μια τεράστια λίστα με τα ελαττώματά τους; Εκτός από το ότι δεν το εύχεσαι πραγματικά, ούτε εσύ μπορείς να το εφαρμόσεις, γιατί καταβάθος ξέρεις πως αν γινόταν αυτό, όλοι θα καταλήγαμε μόνοι μας. Η λύση είναι μια: act naturally και σε όποιον αρέσουμε! (για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!)

582694_448563538498576_461695226_n

 

Δες επίσης: 6 συμβουλές που όλες οι γυναίκες δίνουν, αλλά ποτέ δεν ακολουθούν

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending