fbpx

Περίεργες στιγμές στην Κυπριακή τηλεόραση του σήμερα!

Ανοίγοντας την τηλεόραση ένας Κυπραίος μπορεί να συναντήσει διάφορα στραβά, περίεργα, ανάποδα και για να πούμε την αλήθεια διασκεδαστικά γεγονότα! Έτσι, λοιπόν, την άνοιξα και εγώ και μάζεψα μερικά…

 

  1. Τα δώρα στο «Για Σένα»judged

Μα τι γίνεται επιτέλους με τούτη την εκπομπή; Κάθομαι μια καλή ημέρα να τη δω, επειδή απλά ΕΤΥΧΕ να πέσει το ΜEGA κατά τη διάρκεια του zapping  την ώρα του μεσημεριανού. ΕΤΥΧΕ λοιπόν να πέσει το μάτι μου στα δώρα που “δίνει” η Χριστιάνα Αριστοτέλους στους τηλεθεατές της. Στην αρχή ενόμισα ότι απλά παρακούω, αλλά όντως εδιούσαν:

  • κούννες ΣΕΡΑΝΟ..
  • τζαι χαλλούμια ΤΕΡΣΕΦΑΝΙΤΗ!!

Τελικά η κρίση έχει χτυπήσει γερά την κυπριακή τηλεόραση (Μετά επρόσεξα ότι εδιούσαν τζαι σάουνες για το κλασσικό δίπατο κυπριακό σπίτι οπότε ηρέμησα..) !!! Ελπίζω να μεν κάμει comment -σε στυλ Samantha που το Sex and the City- η Αριστοτέλους μόλις το δει…

 

  1. Η διαφήμιση του Σίγμαbored

«Από τη διαφήμιση κρατά το Σίγμα!». Δεν έχω τίποτε άλλο να πω πραγματικά για την ποιότητα των κυπριακών διαφημίσεων (τύφλα να έχουν οι διαφημίσεις παγκόσμιας εμβέλειας δηλαδή: βλέπε Pepsi, Coca Cola κτλ.).

 

Δες: Hack the story #3 – Οι παραγωγές της κυπριακής tv, δράμα κατάλληλο για όλους!

 

  1. Οι ερωτήσεις στους διάσημους στο UnaFatsaminion-whaaat

Όταν οι επιλογές σου στην ερώτηση «Τι δεν θα έκανες ποτέ δημοσίως;» είναι ανάμεσα στα:

  • να σκαλίσεις τη μύτη σου
  • να φκάλεις την κλάτσα σου
  • να ρευτείς

…. αναρωτιέμαι αν πληρώνονται οι διάσημοι για να δεχτούν αυτές τις ερωτήσεις!

 

  1. Οι συμμετέχοντες – διασημότητες στο Dancing for Youioanna giannaku

Η πρώτη φορά που την είδα, είχα ένα ερωτηματικό στο βλέμμα μου, γιατί δεν εκατάλαβα ποια διάσημη Κύπρια ήταν η κοπέλλα. Μετά εκατάλαβα ότι εν “τζείνη“! Ναι ρε, τζείνη που μας διασκεδάζει τα απογεύματα με τες τρελές κρεμάλες που μας βάλλει σχετικά με χωριά της Κύπρου στο «Λεφτά στο Λεπτό!» στον ΑΝΤ1. Ουάου! Τελικά οι διασημότητες είναι παντού!

 

  1. Οι κυπριακές σειρέςseries

Σίγουρα ούλλοι σας βλέπεται μιαν κυπριακή σειρά, είτε είναι το πασίγνωστο πλέον «Μπρούσκο» είτε είναι το νεοφερμένο «Δακτυλίδι της φωτιάς». Δεν έχουν καμιά διαφορά πλέον, γιατί η υποτιθέμενη πλοκή προχωρά “όσο γλίορα προχωρά ένας καράολος στο τοιχούι!” Δηλαδή έλεος, εν γίνεται να έσιει ένα μήνα να δω τηλεόραση τη νύχτα, αλλά μόλις τα καταφέρω να αντιλαμβάνομαι ότι ακόμα η Μελίνα και ο Αντρέας σαλιαρίζουν ανά το παγκόσμιο, επειδή είναι τρελά ερωτευμένοι, τζαι ο Σίφης θωρεί τους τζαι ζηλεύκει. Εντάξει παιθκιά, είστε ερωτευμένοι το καταλάβαμε, το εμπεδώσαμε ας πάμε παρακάτω!!! Στο «Δακτυλίδι της φωτιάς» δε η μόνη διαφορά είναι ότι όλοι συνδέονται με κάποια συγγένεια και απλά ανά 10 επεισόδια κάποιος αποκτά καινούριο πατέρα ή καινούργιο αδελφό, πράμα πολλά shocking για τα δεδομένα των κυπριακών σειρών.. (Σαννα τζαι θωρώ «Πάμε πακέτο» που ούλλοι οι χαμένοι στον κόσμο έχουν συγγενή Κυπραίο ή Καλαμαρά)

 

  1. Οι επαναλήψειςτο καφενειο

Πρέπει να παραδεχτώ ότι έσιει σειρές που ήταν μεγάλη επιτυχία και αξίζουν να επαναληφθούν, ΑΛΛΑ νομίζω καταντά τραγελαφικό να βλέπεις για 3466820η φορά ένα επεισόδιο «Κωνσταντίνου και Ελένης» τζαι πλέον να ξέρεις ούλλο το σενάριο “πόξω τζιαι ανακατωτά”, σε σημείο που να μιλάς ταυτόχρονα με την Ελένη Ράντου και το Χάρη Ρώμα!! Γιατί το άλλο; Έχεις αϋπνίες και κάθεσαι να δεις λλίη τηλεόραση μπας και νυστάξεις…Όπως είσαι χαλαρός στον καναπέ σου, πέφτεις πάνω στον Τάκη το σβηστό που «Το καφενείο»! Ναιιι «Το καφενείο» του ΑΝΤ1, που επαίζετουν το 1999! Πριν 16 χρόνια! Με τον Τάκη το σβηστόοοο!!! Και έτσι ξαφνικά νιώθεις και πάλι παιδί….

Δες επίσης: Οι 7+1 πιο άβολες στιγμές της Κυπριακής τηλεόρασης

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending