fbpx

UCY: Διαγωνισμός για σχεδιασμό ετικέτας μπουκαλιού του ελαιόλαδου «Κυπρία γη» από Παν. Κύπρου

Ανακοινώνεται διαγωνισμός για το σχεδιασμό ετικέτας για το μπουκάλι του ελαιόλαδου, παραγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, με την εμπορική επωνυμία «Κυπρία γη».

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει πλήθος ελαιόδεντρων, τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης. Οι καρποί των δέντρων αξιοποιούνται για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ελαιόλαδου, το οποίο η Πρυτανεία σκοπεύει να εμφιαλώνει και να το εκμεταλλεύεται εμπορικά με στόχο τη δημιουργία Ταμείου μεταπτυχιακών και διδακτορικών/μεταδιδακτορικών υποτροφιών.

Ο διαγωνισμός, που αφορά στο σχεδιασμό μιας σύγχρονης και ελκυστικής ετικέτας που θα κοσμήσει το μπουκάλι με ελαιόλαδο που παράγεται από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, είναι ανοιχτός σε όλους, επαγγελματίες, φοιτητές, εμπειρικούς. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να είναι μεμονωμένα άτομα η ομάδες. Κάθε συμμετοχή πρέπει να αποτελείται από πρωτότυπα και αδημοσίευτα σχέδια. Δεν δικαιούνται συμμετοχή μόνο όσοι είναι ή υπήρξαν μέλη της διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, στελέχη ή υπάλληλοί του, καθώς και συγγενείς μέχρι 2ου βαθμού των ως άνω προσώπων.

Η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους τους, του συνόλου των Όρων Συμμετοχής όπως καθορίζονται εδώ.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά μέχρι και τις 19 Φεβρουαρίου 2015.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending