fbpx

EUC: Ετήσια Τελετή Απονομής – Βραβεία Αποφοίτων Microsoft Ευρωπαϊκού Παν. Κύπρου & Cyprus College

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελετή απονομής των πρώτων ετήσιων βραβείων «2014 European University Cyprus and Cyprus College Microsoft Alumni Awards» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Cyprus College, με τη στήριξη της Microsoft.

Πάνω από 450 μέλη του Συνδέσμου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να επιβραβεύσουν τους απόφοιτους. Ο Σύνδεσμος αναγνώρισε και βράβευσε απόφοιτους που αρίστευσαν για το ήθος τους και διακρίθηκαν στην επαγγελματική τους πορεία. Απόφοιτος “Επιχειρηματίας της Χρονιάς” αναδείχτηκε ο κ. Γιώργος Γιωργάκης, Γενικός Διευθυντής της Eurosuccess Consulting και “Απόφοιτος της Χρονιάς” αναδείχθηκε η κ. Ρεβέκκα-Νατάσσα Θεοδόσιου για την κοινωνική και εθελοντική της προσφορά. Οι βραβευθέντες επελέγησαν από κριτική επιτροπή την οποία αποτελούν: ο κ. Γιάννος Ιωάννου, πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων, η  κ. Λένια Παναγιώτου, ανώτερη λειτουργός Εργασιακών και Κοινωνικών Σχέσεων στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων, ο κ. Λεωνίδας Πασχαλίδης, ανώτερος διευθυντής στο Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου, διευθυντής του τομέα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Συνεργατών της Microsoft, η κ. Μύρια Κουσιαππή, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του Συνδέσμου Αποφοίτων, ο Δρ Έλμος Κονής, επίκουρος καθηγητής στη Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο Δρ Ανδρέας Γκροντούδης, επίκουρος καθηγητής στη Σχολή Θετικών Επιστημών.

Ο Σύνδεσμος προχώρησε, επίσης, στη απονομή δυο υποτροφιών αξίας 20,000 ευρώ σε ένα νεοεισερχόμενο και ένα υφιστάμενο φοιτητή. Οι υποτροφίες παραχωρήθηκαν ευγενώς, στο Σύνδεσμο Αποφοίτων από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιάννος Σπύρου αναφέρθηκε στην πορεία και ενέργειες του Συνδέσμου Αποφοίτων και ευχαρίστησε όλους τους απόφοιτους για τη στήριξή τους. Τόνισε ιδιαίτερα, πως ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει να είναι αφοσιωμένος στην καινοτομία και στη συνεχή σύσφιξη των συνεργιών, ανάμεσα στα μέλη του. Τέλος, ευχαρίστησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, την Microsoft και το χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα «Καθημερινή». Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, κ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού ευχαρίστησε το Σύνδεσμο για την ενεργό δράση του και αναγνώρισε πως η «οικογένεια» του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διευρύνεται κάθε χρόνο και  εμπλουτίζεται από τις  πολύ-επίπεδες ενέργειες και επιτυχίες των αποφοίτων του. Υποσχέθηκε πως το Πανεπιστήμιο θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αποφοίτων του.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending