fbpx

7 βασικά πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα!

Δεν θέλεις να καταντήσει boring η ζωή σου από τώρα, έτσι; Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις! Ξεκινά να εντάσσεις στην καθημερινότητά σου τα πιο κάτω και θα δεις ότι θα αναζωογονηθείς στο πι και φι.

 1. Άσκηση και γυμναστική.Home-Workouts-Funny-GIFs

Αν δεν θες να καταντήσεις με μια κοιλιά που δεν θα σου επιτρέπει να βλέπεις τα πόδια σου (!), καιρός είναι να αρχίσεις έστω καμιά διάταση. Δεν είναι αναγκαίο να γραφτείς σε γυμναστήριο, φτάνει να περπατάς και πού και πού να μη μένεις ακίνητος/η. #HealthyLife

 2. Δες τους φίλους σου.1343667986701_6592468

Θα τους πειράξεις, θα κουτσομπόλεψετε, θα ξεχάσετε τα προβλήματά σας. Όπως και να το κάνουμε, οι φίλοι είναι εκείνοι που θα φάνε μαζί σας σουβλάκια και θα πίνουν καφέ μέχρι τις 12 το βράδυ, χωρίς ενοχές ή κολλήματα.

 3. Περιποιήσου τον εαυτό σου.JUSTFORTWO

 

Είτε αυτό αφορά μια μέρα που θα μείνεις μια ώρα στην μπανιέρα με αφρόλουτρο, είτε αν θα πας κομμωτήριο ή κουρείο για νέο χτένισμα.. Φτάνει να κάνεις κάτι που θα σου δώσει ένα νέο αέραομορφιάς” (Ok, θαύματα δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη!)

 

Δες: Μικρά tips για μια χαρούμενη καθημερινότητα!

 

4. Γράψε το σε ένα χαρτί.

medium_Rewriting

  • Τις σκέψεις σου,
  • τις υποχρεώσεις σου,
  • τις εργασίες ή
  • τις συναντήσεις που έχεις για την ερχόμενη εβδομάδα.

Με το να τα εξωτερικεύσεις, θα αποβάλεις πολύ εύκολα το έξτρα άγχος και βάρος των τελευταίων ημερών. Συν του ότι θα το βλέπεις και θα υπενθυμίζεσαι τι έχεις να κάνεις κάθε μέρα (χωρίς τη μουρμούρα τρίτων!)

 

5. Γίνε καλός/ή για μια μέρα.

Being+nice_be5994_4887686

Βοήθησε κάποιο γνωστό σου με τις εργασίες του, πάρε τηλέφωνο τους γονείς σου… Αφιέρωσε 5-10 λεπτά για να σκεφτείς κάποιον πέρα από τον εαυτό σου. Η καλή πράξη θα έρθει πίσω, don’t worry!

 

6. Μαγείρεψε δημιουργικά.

cooking-with-loved-ones

Άσε το microwave και τα έτοιμα fast foods. Κάνε κάτι για εσένα ή για κάποιον δικό σου. Άλλη η χάρη να δοκιμάσεις την τέχνη και τη φαντασία σου.

 

7. Διάβασε κάτι νέο.

Girl-Reading-Book

Είτε πρόκειται για περιοδικό είτε για βιβλίο, απλά φύγε από την οθόνη του computer σου για λίγο. Κάτι ωραίο θα μάθεις, που δεν ήξερες προηγουμένως. Ε, και μέσα-μέσα, ρίξε και μια ματιά στα βιβλία του Πανεπιστημίου..

 

Δες επίσης: 4 λόγοι που θα σε κάνουν να ΜΗΝ παραιτείσαι και να προσπαθείς συνεχώς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending