fbpx

UNISPORTS: Δύσκολη νίκη και 3 βαθμοί για ΤΕΠΑΚ

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Frederick University στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη και τους πρώτους 3 βαθμούς με σκορ 3 – 2.

Το Frederick University μπήκε δυνατά στον αγώνα και σημείωσε το 0 – 1 στο 6ο μόλις λεπτό με σκόρερ τον Μιχάλη Αντωνίου. Η απάντηση από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν άργησε να έρθει αφού στο 11ο λεπτό ο Ηλίας Χρυσάνθου ισοφάρισε για την ομάδα του. Στο 18’ ο Ραφαήλ Μενελάου έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Frederick University. Οι δύο ομάδες πίεσαν και έφτασαν κοντά και σε άλλα γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι φουτσαλιστές των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα στο 2ο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να αμύνονται πολύ καλά. Στο 45’ ο Παγκράτιος Μερακλής ισοφάρισε για την ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Λούκας Ανδρονίκου χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πάμπουκκας Ρ, Ανδρονίκου Λ, Κακουλλής Μ, Χρυσάνθου Η, Λουκά Α, Νεοφύτου Α, Μερακλής Π, Ιακωβίδης Μ, Σεργίου Σ, Ονουφρίου Γ, Μονιάτης Κ.

Frederick University: Μακρής Μ, Μακρής Χ, Βιολάρης Σ, Στέφανος Μ, Αλεξάνδρου Κ, Δημητρίου Σ, Πολυβίου Μ, Αντωνίου Μ, Κοντονικόλας Ζ, Μενελάου Ρ, Κυριάκου Α, Στυλιανού Ν.

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending