fbpx

UNISPORTS: Μπήκε δυναμικά το Ευρωπαϊκό (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη και τους 3 πρώτους βαθμούς με σκορ 7 – 1.

Το πρώτο ημίχρονο δεν προέβλεπε καθόλου το τελικό σκορ. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και με ωραίο παιχνίδι απειλούσαν κατά διαστήματα την αντίπαλη εστία με σουτ εχτός περιοχής. Με ένα τέτοιο σουτ ο Κωνσταντίνος Ιακώβου σημείωσε το 1 – 0, στο 11’, για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και έδωσε μεγάλη ώθηση στην ομάδα του. Δύο λεπτά αργότερα ο Χρίστος Βασιλείου σημείωσε το 2 – 0 ασκώντας μεγάλη πίεση στην ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου που έχανε αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα μια κλασσική ευκαιρία στο 18’. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε κόρνερ, ο προπονητής της ομάδας ζήτησε time out και μετά από ωραία κομπίνα ο Κωνσταντίνος Ιακώβου σημείωσε το 3 – 0.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε πιο δυναμικά στο 2ο ημίχρονο με σκοπό να τελειώσει το παιχνίδι αλλά το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν τα έβαλε κάτω και πίεσε αρκετά. Ο Κωνσταντίνος Ιακώβου σημείωσε χατ – τρικ στο 32’ μετά από ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο το έργο της αντίπαλης ομάδας. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου μετά το 4 – 0 έδωσε πολύ περισσότερη έμφαση στην επίθεση και θα μπορούσαν να μειώσουν αλλά η αστοχία των φουτσαλιστών και η καλή εμφάνιση του αντίπαλου τερματοφύλακα τους στέρησαν το γκολ. Στο 40’, μετά από αντεπίθεση ο Χρίστος Βασιλείου σκόραρε το 2ο προσωπικό του γκολ και έκανε το 5 – 0 για την ομάδα του ενώ οι Ηλίας Αβραάμ και Αχιλλέας Ανδρέου εκμεταλλεύτηκαν την αδράνεια της αντίπαλης ομάδας και σημείωσαν το 6 – 0 και το 7 – 0 στο 42ο και 45ο λεπτό αντίστοιχα. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν παράτησε σε καμία φάση των αγώνα και έχαναν τις κλασσικές ευκαιρίες την μια πίσω από την άλλη. Ο Παύλος Μιλής σημείωσε το τελικό 7 – 1 στο 49’.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ιακώβου Κ, Πέτρου Α, Στυλιανού Χ, Ανδρέου Α, Βασιλείου Χ, Εφφέ Μ, Γεωργίου Ν, Κυριάκου Κ, Χατζηβασίλης Α, Πλουτάρχου Κ, Αβραάμ Η, Αγγελή Α.

EUC TEAM FUTSAL MEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μιλής Π, Κωνσταντίνου Ε, Χατζηγεωργίου Α, Βαλιαντής Χ, Χατζηβασιλείου Θ, Αντρέου Α, Πέτρος Κ, Εγκωμίτης Θ, Παλαικυθρίτης Σ, Κωνσταντίνου Κ.

UCY TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending