fbpx

UNISPORTS: Συγκλονιστικό ντέρμπυ και νίκη τίτλου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε τον αγώνα με σκορ 40 – 35 και πήρε μια πολύτιμη νίκη ενόψει τίτλου.

Όλοι περίμεναν πως το παιχνίδι αυτό θα ήταν ντέρμπυ και οι δύο ομάδες κατάφεραν να δικαιολογήσουν τις φήμες. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και δεν επέτρεψαν ποτέ η μία στην άλλη να προηγηθεί με μεγάλη διαφορά. Το σκορ του πρώτου 10λεπτου βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπροστά με 10 – 8.

Στο δεύτερο 10λεπτο οι δύο ομάδες πίεσαν και μετά από αρκετά φάουλ και από τις δύο το παιχνίδι πήρε παράξενη τροπή. Τα διαιτητικά λάθη για τα οποία φωνάζουν και οι δύο ομάδες πήγαν να χαλάσουν την καλή ατμόσφαιρα του ντέρμπυ. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αύξησε την διαφορά αφού ήταν πιο εύστοχο και έφτασε στο τέλος του ημιχρόνου να προηγείται με 24 – 16.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν τα έβαλαν κάτω και πάλεψαν το παιχνίδι. Παρόλο που έχασαν αρκετές ευκαιρίες εντούτοις μείωσαν την διαφορά στο 3ο 10λεπτο που βρήκε τις δύο ομάδες στο 34 – 29.

Το τελευταίο δεκάλεπτο όντας πιο δραματικό από τα υπόλοιπα οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πίεσε αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των καλαθοσφαιριστριών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Αθανασίου Ζ, Κωνσταντίνου Χ, Κιλέ Σ, Ρουσσάκη Χ, Τσαγκαρίδου Δ, Καραγιάννη Ε, Ακανθιώτη Ι, Κωνσταντίνου Ε.

UNIC BASKETBALL TEAM WOMEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νικολάου Α, Νεοκλέους Α, Μυθιλλού Ε, Τζιάμαλη Μ, Ιωάννου Χ, Ηλιέβα Ε, Αθανασίου Ν, Echeverria A, Nosonjin T, Παντζιαρά Ε.

UCY BASKETBALL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending