fbpx

UNISPORTS: Εξόρμηση και νίκη στην Λεμεσό (PHOTOS)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε τον αγώνα με σκορ 65 – 28.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 10 – 2 στο πρώτο 10λεπτο. Οι καλαθοσφαιρίστριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν αλλά η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύτηκε την διαφορά και την αύξησε σε 27 – 10 με την λήξη του δευτέρου 10λεπτου.

Το τρίτο 10λεπτο ήταν και το πιο παραγωγικό του αγώνα και οι δύο ομάδες έδωσαν αρκετές μάχες. Η εμπειρία των καλαθοσφαιριστριών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου έπαιξε σημαντικό ρόλο και η διαφορά αυξήθηκε στο 46 – 22 και το σκορ αυτό άσκησε μεγάλη πίεση στην ομάδα του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου και αυτό φάνηκε στο 4ο δεκάλεπτο όπου άνοιξαν την διαφορά οι καλαθοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αντωνίου Ρ, Ιωσήφ Ε, Καρυκίδου Ε, Προδρόμου Μ, Παπαχατζάκη Φ, Ζαχαρία Μ, Βαλανίδου Μ, Μιχαήλ Ε, Κιτρομηλίδου Δ.

CUT BASKETBALL TEAM WOMEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θεοδοσίου Σ, Γεωργίου Χ, Κύζη Ι, Τσολιά Π, Σάββα Α, Ρουσάκη Ρ, Παπά Μ, Καζαντζιάμ Α, Βακιανή Α, Μουσκάλλη Α, Λεβέντη Γ – Μ, Γιόκκα Χ.

EUC BASKETBALL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending