fbpx

UNISPORTS: Εξόρμηση και νίκη για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (PHOTOS)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε την νίκη με 3 – 0 σετ.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες μπήκαν δυναμικά με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να παίρνει σαφές προβάδισμα στο 21 – 16 και να κερδίζει το σετ με 25 – 18.

 Οι πετοσφαιρίστριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου πάλεψαν και το 2ο σετ αλλά η εμπειρία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας χάρισε στην ομάδα και το 2ο σετ με σκορ 25 – 19.

Η δυναμικότητα της ομάδας και η ανεβασμένη ψυχολογία έφεραν και το 3ο σετ στην ομάδα με σκορ 25 – 10, σκορ που δεν αντιπροσωπεύει την μαχητικότητα των πετοσφαιριστριών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Τοφαρίδου Ν, Ταλιαδώρου Α, Βακανά Μ, Στυλιανού Ε, Νικολάου Σ, Κωνσταντίνου Σ. Ιωάννου Μ, Νικολάου Ν, Βαρνάβα Ε, Παναγιώτου Ι, Σοφοκλέους Μ, Τσιάρτα Ν.

CUT TEAM VOLLEY WOMEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γαβριήλ Ε, Donechuk A, Μαλιώτη Α, Οικονομίδου Ρ, Γεωργίου Τα, Μηλτιάδους Γ, Χατζηαντώνη Α, Κούτα Α, ΚουρτζήΑ, Μπακιρτζή Σ, Wherry R.

UNIC TEAM VOLLEY WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending