fbpx

UNISPORTS: Πρώτος αγώνας και νίκη για Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Frederick University υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 3 – 0 σετ.

Η εμπειρία των πετοσφαιριστριών του Πανεπιστημίου Κύπρου έπαιξε σημαντικό ρόλο και οι ίδιες φρόντισαν να μην μπουν σε περιπέτειες κερδίζοντας το πρώτο σετ με σκορ 25 – 6.

Το κρύο και η δυναμική της αντίπαλης ομάδας δεν άφησαν τις πετοσφαιρίστριες του Frederick University να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω αφού έχασαν και το 2ο σετ με 25 – 9.

Μη έχοντας κάτι να χάσουν όμως οι πετοσφαιρίστριες του Frederick University τα έδωσαν όλα και πάλεψαν το παιχνίδι. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου όμως, όντας πιο έμπειρο, κέρδισε και το 3ο σετ με 25 – 21.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Frederick University: Κουτσόφτα Ε, Κατσιαρή Κ, Σολωμού Χ, Μιχαήλ Α, Τσιάκκα Ε, Κουμπαρή Φ, Καλλινίκου Χ, Ιωαννίδου Δ, Matic M, Παστελλή Ε, Βιολάρη Α.

FREDERICK TEAM VOLLEY WOMEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κοντού Α, Χριστοφόρου Σ, Λεωνίδου Λ, Οικονομίδου Λ, Σεργίου Θ, Αλεξάντρου Ε, Loddo C, Παρασκευά Χ, Μαραγκού Χ, Πέτρου Ε, Αγαθαγγέλου Ε.

UCY TEAM VOLLEY WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending