fbpx

UNISPORTS: Δυναμικό ξεκίνημα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Frederick University στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε την 2η συνεχόμενη του νίκη με συνολικό σκορ 3 – 0.

Οι πετοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπήκαν σοβαρά στον αγώνα και αποδίδοντας καλό παιχνίδι κέρδισαν το πρώτο σετ με σκορ 25 – 16.

Το Frederick University όμως δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε και στο 2ο σετ, όπως και στο πρώτο, για κάτι καλύτερο και πίεσαν αρκετά την αντίπαλη ομάδα κερδίζοντας πόντο με πόντο. Οι πετοσφαιρίστριες του Frederick University βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 23 – 17 όμως με την μαχητικότητα τους έχασαν με μόλις 25 – 23 αφού ισοφάρισαν πρώτα σε 23 – 23.

Η εμπειρία των πετοσφαιριστριών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έφερε και το 3ο σετ στην ομάδα με σκορ 25 – 9 με την αντίπαλη ομάδα να παλεύει μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Γαβριήλ Ε, Donehuk A, Γιαννακούλια Χ, Ανδρέου Α, Μαλλιώτη Α, Οικονομίδου Ρ, Γεωργίου Τ, Χατζιαντώνη Α, Κούτα Δ, Κουρτζή Α, Wherry R, Μπακιρτζή Σ.

UNIC TEAM VOLLEY WOMEN

Frederick University: Ιγνατίου Σ, Κατσιαρή Κ, Σολωμού Χ, Μιχαήλ Α, Κουμπαρή Φ, Ιωαννίδου Δ, Βιολάρη Α, Matic M.

FREDERICK TEAM VOLLEY WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending