fbpx

UNISPORTS: Ξεκίνησε με το δεξί το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με συνολικό σκορ 3 – 0.

Οι δύο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες στο αγωνιστικό χώρο για να πάρουν την νίκη και το πρώτο σετ έγινε γιορτή για το άθλημα. Πόντο με πόντο και διεκδίκηση των πόντων με κάθε τρόπο ήταν τα χαρακτηριστικά του 1ου σετ που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 25 – 20.

Η κατάκτηση του 1ου σετ έδωσε άλλη ψυχολογία στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που μπήκε δυναμικά στο 2ο και έφτασε στο 10 – 1, 14 – 7, 23 – 10 και στο τελικό 25 – 11.

Οι πετοσφαιρίστριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν το έβαλαν κάτω και παρά το σοκ του 2ου σετ, το οποίο τους στοίχησε, μπήκαν δυναμικά στο 3ο και έφτασαν στο 2 – 6. Κάποια αβίαστα λάθη έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να ισοφαρίσει σε 9 – 9 και να φτάσει το 19 – 15. Το παιχνίδι έφτασε στο 24 – 22 με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα και την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου να παίρνει και το 3ο σετ με σκορ 25 – 22.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θεοδώρου Μ, Χρυσοστομίδου Ρ, Χρυσοστομίδου Χ, Οικονόμου Ζ, Μαραγκού Γ, Χριστοδούλου Χ, Ιωάννου Σ, Χριστοδούλου Α, Χαραλάμπους Β, Τζιαπούρα Μ, Μάρκου Κ, Νικολακοπούλου Σ.

EUC TEAM VOLLEYBALL WOMEN

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Τοφαρίδου Ν, Ταλιαδώρου Α, Βακανά Μ, Στυλιανού Ε, Νικολάου Σ, Κωνσταντίνου Σ, Ιωάννου Μ, Νικολάου Ν, Βαρνάβα Ε, Παναγιώτου Ι, Σοφοκλέους Μ, Τσιάρτα Ν, Θεοδοσίου Ε.

CUT TEAM VOLLEY WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending