fbpx

UNISPORTS: Μπαίνει δυναμικά στον 3ο γύρο

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε τον αγώνα με σκορ 6 – 2 και μπήκε με αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία στον 3ο και τελευταίο γύρο.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας άνοιξε το σκορ με τον Ελευθέριο Παντελή στο 12ο κιόλας λεπτό ενώ 9 λεπτά αργότερα ο Χριστόφορος Χριστοφή σημείωσε το 2 – 0 δίνοντας άλλο αέρα στην ομάδα του. Με την συμπλήρωση 25 λεπτών παιχνιδιού η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σημείωσε και 3ο γκολ με τον Παναγιώτη Μικέλλη. Ο Κυριάκος Κυριάκου μείωσε σε 1 – 3 στο 27’ για την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που δεν τα έβαλε κάτω και αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου χρησιμοποίησε το διάλειμμα για να μαζέψει δυνάμεις και να μπει δυνατά στον αγώνα και έφτασε στο 2 – 3 στο 54’ με γκολ του Μάριου Νίκου. Η μείωση πείσμωσε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και έφτασε στο 2 – 4 με 2ο προσωπικό γκολ του Ελευθέριου Παντελή στο 73’. Στο 80’ ο Νίκος Πιερή τελείωσε το παιχνίδι κάνοντας το 2 – 5 ενώ Ελευθέριος Παντελή 18 σημείωσε χατ – τρικ στο 86’ γράφοντας το τελικό 2 – 6.

** Στον άλλο αγώνα το Frederick University δεν παρουσιάστηκε στον αγώνα λόγω μαθημάτων και το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus πήρε την νίκη με σκορ 3 – 0.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαλέκος Κ, Αντωνίου Χ, Φωτίου Α, Ελευθερίου Π, Χατζηκωστέας Γ, Nwobodo U, Νίκου Μ, Πολυβίου Σ, Βασιλείου Χ, Αβραάμ Η, Κυριάκου Κ, Μουρουζής Σ, Αχιλλέως Δ, Καλαϊτσίδης Ν, Ιωάννου Μ, Εφφέ Μ.

EUC FOOTBALL TEAM MEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ιωάννου Γ, Καρκώτης Γ, Χριστοφή Χ, Αργυρού Θ, Μακρή Χ, Σεραφείμ Γ, Παπαγεωργίου Β, Πιερή Ν, Θεοδώρου Δ, Μικέλλης Π, Παντελή Ε, Κωνσταντίνου Κ, Κυριάκου Π, Ματθαίου Σ, Βασιλείου Κ, Βασιλείου Π, Μιχαήλ Ν.

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending