fbpx

UNISPORTS: Αποφασισμένοι για τον τίτλο

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε την νίκη με σκορ 9 – 2 και ανέβηκε στην πρώτη θέση στον πίνακα με διαφορά τερμάτων από την δεύτερη ομάδα.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν αλλιώτικο από προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων αφού και οι δύο ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας άνοιξε τον χορό των τερμάτων με γκολ του Σταύρου Χριστοδούλου στο 6ο λεπτό ενώ 3 λεπτά αργότερα το Πανεπιστήμιο Κύπρου σημείωσε το 1 – 1 με σκόρερ τον Αντρέα Ξενοφώντος. Στο 12ο λεπτό το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Παναγιώτη Κυριάκου ενώ 2 λεπτά αργότερα ο Πάρης Ψιλογένης άνοιξε την ψαλίδα στο 3 – 1. Ο τρελός ρυθμός του παιχνιδιού συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να επιτίθονται χωρίς σταματημό. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου μείωσε στο 15’ με γκολ του Ξενοφών Σταυρινού αλλά τα γκολ του Σταύρου Χριστοδούλου και του Ανδρέα Καλού στο 16’ και 17’ αντίστοιχα πάγωσαν το παιχνίδι και την ψυχολογία της ομάδας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Ο Παναγιώτης Σκαρπάρης φρόντισε να βάλει ακόμη περισσότερη πίεση στην ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου σημειώνοντας το 6 – 2, στο 20’, όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, που δεν ήταν ενδεικτικό της εμφάνισης των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με τις απουσίες λόγω μαθημάτων του Πανεπιστημίου Κύπρου κατέστησαν αναπόφευκτο για την ομάδα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Στο 37’ και στο 41’ ο Παναγιώτης Σκαρπάρης σημείωσε άλλα δύο γκολ σημειώνοντας χατ τρικ ενώ ο Παναγιώτης Στυλιανού έγραψε το τελικό 9 – 2.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ψηλογένης Π, Σκαρπάρης Π, Χρυσοστόμου Α, Κυριάκου Π, Στυλιανού Π, Χριστοδούλου Σ, Καλός Α, Σεραφείμ Γ, Γιώργος Σ, Γιώργος Γ, Μικέλλης Π, Βανέζης Χ.

UNIC TEAM FUTSAL MEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κωνσταντίνου Κ, Παλατές Π, Οικονόμου Γ, Σταυρινού Ξ, Ιωάννου Α, Βασιλείου Η, Ξενοφώντος Α, Μιλής Π, Πέτρος Κ.

UCY TEAM FUTSAL MEN

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending