fbpx

UNISPORTS: Νίκη και 2η θέση για Πανεπιστήμιο Κύπρου (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο τελευταίο αγώνα του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πέτυχε μια σημαντική νίκη αφού τερμάτισε μόνο και 2ο στην τελική κατάταξη.

Οι καλαθοσφαιρίστριες των δύο ομάδων ξεκίνησαν τον τελευταίο τους αγώνα με όρεξη και πάθος. Η αποτελεσματικότητα του Πανεπιστημίου Κύπρου έδωσε στην ομάδα προβάδισμα 7 πόντων στο 1ο δεκάλεπτο που τελείωσε  9 – 16.

Η διαφορά των 7 πόντων έκανε τις δύο ομάδες να ανοιχτούν για διαφορετικούς λόγους και έτσι στο 2ο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πέτυχαν περισσότερους πόντους. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου βγήκε κερδισμένο και από το 2ο δεκάλεπτο με σκορ 23 – 37.

Η διαφορά αυτή άσκησε πίεση στην ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιο Κύπρου που προσπάθησε και στο 3ο δεκάλεπτο αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό αφού οι ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που έχασαν τους κόστισαν και το 3ο δεκάλεπτο αφού η διαφορά αυξήθηκε κατά 8 πόντους (29 – 51).

Το 4ο δεκάλεπτο βρήκε τις δύο ομάδες με 22 πόντους διαφορά και αρκετά κουρασμένες. Η ομάδα του Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν θέλησε να μπει σε περιπέτειες και με καλή απόδοση έφτασε στην νίκη με σκορ 36 – 64.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Θεοδοσίου Σ, Γεωργίου Χ, Κύζη Ι, Τσολιά Π, Μαρία Σ, Σάββα Α, Ρουσάκη Ρ, Παπά Μ, Βακιανή Α, Λεβέντη Μ, Γιόκκα Χ.

EUC BASKETBALL TEAM WOMEN

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νικολάου Α, Νεοκλέους Α, Μυθιλλού Ε, Τζιάμαλη Μ, Ιωάννου Χ, Ηλιέβα Ε, Αθανασίου Ν, Echeverria E, Nosonjin T, Παντζιαρά Ε.

UCY BASKETBALL TEAM WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending