fbpx

UNISPORTS: Πήρε ρεβάνς και προβάδισμα

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών και πήρε προβάδισμα στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Η βροχή επηρέασε την προσαρμογή των δύο ομάδων στο γήπεδο όμως το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας όντως πιο εξοικειωμένο κατάφερε να προηγηθεί στο 35’ με γκολ του Κυριάκου Βασιλείου. Το  Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν την λήξη του ημιχρόνου για να διώξει οποιαδήποτε πίεση που θα μπορούσε να επιφέρει το γκολ όμως δεν τα κατάφερε.

Το γκολ του Χριστοφή Χριστόφορου στο 50’ έδρασε θετικά για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που σκόραρε και στο 53’ με τον Κυριάκο Βασιλείου να δίνει σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Χριστοφή Χριστόφορος σημείωσε το 4 – 0 στο 78’ κλειδώνοντας έτσι την νίκη για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus δεν τα έβαλε κάτω σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά έφτασε στο γκολ μόλις στο 81’ με τον Σέργιο Αβραάμ και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Πλέον το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει το πάνω χέρι αφού προηγήθηκε με 2 – 1 στις νίκες.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Μιχαήλ Ν, Χριστοφή Χ, Βασιλείου Κ, Σεραφείμ Γ, Κυριάκου Κ, Ματθαίου Σ, Παπαγεωργίου Β, Μικέλλης Π, Φραντζής Μ, Πιερή Ν, Αργυρού Θ, Μακρή Χ, Καρκότης Γ, Κωνσταντίνος Κ, Παντελή Ε, Καλός Α, Ιωάννου Γ.

Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Χαραλάμπους Ν, Παπασάββα Λ, Γεωργίου Δ, Παύλου Τα, Σωτηρίου Μ, Αβραάμ Σ, Πετούσης Μ, Γιόρκας Α, Θεοχάρους Α, Ψωμά Κ, Αντωνίου Κ, Σιαμμάς Σ, Πετούσης Χ, Αττάς Ν, Στυλιανού Ν, Αυξεντίου Α.

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending