fbpx

UNISPORTS: Άξιζε το ταξίδι (PHOTOS)

Το ταξίδι στην Λεμεσό απέφερε κέρδος στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας που κέρδισε το Frederick University με σκορ 8 – 2. Το σκορ δεν είναι ενδεικτικό της μαχητικότητας των δύο ομάδων, είναι όμως ενδεικτικό της αποτελεσματικότητας την ομάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Το Frederick University είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Γιάννη Σταύρου στο 4ο λεπτό να σημαδεύει το δοκάρι. Το δοκάρι τράνταξε τον αγώνα και ξεμπλόκαρε τις δύο ομάδες. Στο 6ο λεπτό ο Σταύρος Χριστοδούλου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για να ισοφαρίσει 1 λεπτό αργότερα ο Στέφανος Πουλλής μετά από λάθος στην άμυνα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν άργησε να διορθώσει το λάθος αφού στο 9’ πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Ανδρέα Καλό και στο 11’ μετά από ωραία αντεπίθεση ο Μικέλλης Παναγιώτης αύξησε την διαφορά του σκορ. Ο ίδιος έκανε το 4 – 1 πάλι από αντεπίθεση στο 20ο λεπτό βάζοντας έτσι περισσότερη πίεση στην ομάδα του Frederick University που δεν το έβαλαν κάτω και πείσμωσαν για να μειώσουν το σκορ πριν το ημίχρονο. Στο 21’ και 22’ οι Μάριος Μακρή και Γιάννης Σταύρου είδαν τα σουτ τους να αποκρούονται από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο Νεκτάριος Στυλιανού ευστόχησε στο φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή και έκανε το 2 – 4 στο 25’.

Το γκολ του Ανδρέα Καλού στο 26’ πάγωσε το παιχνίδι αφού με την πρώτη ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έκανε το 2 – 5. Το Frederick University όμως δεν τα παράτησε και θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω αν ευστοχούσε στο 29’ ο Στέφανος Βιολάρης στο τετ α τετ. Στο 34’ ο Παναγιώτης Σκαρπάρης σημείωσε το 2 – 6 ενώ στο 36’ ο Γιώργος Ιωάννου έπιασε το ανάποδο έξω από την περιοχή αλλά πέρασε λίγο έξω. Στο 38’ και 40’ οι Παναγιώτης Σκαρπάρης και Παναγιώτης Μικέλλης σημάδεψαν το δοκάρι  ενώ ο τελευταίος σημείωσε το 2 – 7, με συρτό σουτ που κόντραρε κάπου και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα, στο 43’ τελειώνοντας το παιχνίδι. Ο Άρης Χρυσοστόμου σημείωσε το τελικό 8 – 2 ενώ ο Μάριος Μακρή θα μπορούσε να μειώσει στο 49’ αλλά το σουτ του κατέληξε λίγο έξω.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Frederick University: Αλεξάνδρου Κ, Κυριάκου Μ, Μακρή Μ, Μενελάου Ρ, Στυλιανού Ν, Πουλλής Σ, Κοντονικόλα Ζ, Σταύρου Γ, Βιολάρης Σ, Μακρής Χ, Πολυβίου Μ.

FRED VS UNIC FUTSAL MEN 47

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας:  Ψιλογένης Π, Σκαρπάρης Π, Μικέλλης Π, Χρυσοστόμου Α, Καλός Α, Χριστοδούλου Σ, Ιωάννου Γ, Κυριάκου Π.

UNIC TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending