fbpx

UNISPORTS: Επιστροφή στις νίκες (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου ταξίδεψε στην Λευκωσία με αρκετές απουσίες αφού οι πανεπιστημιακές υποχρεώσεις των φοιτητριών – αθλητριών δυσκόλεψαν το έργο της ομάδας. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε από το πρώτο σετ την έδρα του και κέρδισε με σκορ 25 – 7.

Το πρώτο σετ επηρέασε τις πετοσφαιρίστριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου που δεν το έβαλαν κάτω αλλά δεν άντεξαν στην πίεση του Πανεπιστημίου Κύπρου που ανέβαζε ρυθμούς αφού είχε και πληθώρα αλλαγών. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε και το 2ο σετ με σκορ 25 – 10.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε και το 3ο σετ και έκλεισε έτσι με νίκη την πολύ καλή αγωνιστική του πορεία ενώ το 25 – 14 υποδηλώνει επίσης την μαχητικότητα των πετοσφαιριστριών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κοντού Α, Λεωνίδου Λ, Μαραγκού Ε, Παπαγιάννη Σ, Οικονομίδου Λ, Σεργίου Θ, Λιάτσου Α, Αλεξάνδρου Ε, Παρασκευά Χ, Μαραγκού Χ, Πέτρου Ε.

UCY TEAM VOLLEY WOMEN

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Στυλιανού Ε, Νικολάου Σ, Ιωάννου Μ, Νικολάου Χ, Βαρνάβα Ε, Παναγιώτου Ι.

CUT TEAM VOLLEY WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending