fbpx

UNISPORTS: Να και η έκπληξη (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Futsal Ανδρών και οι δύο ομάδες έδωσαν ένα πολύ καλό αγώνα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με παιχνίδι κατοχής αφού ήθελαν να ελέγξουν το παιχνίδι και να περάσουν τις πάσες τους. Σε μια φάση αδράνειας στο 6ο λεπτό το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σημείωσε αυτογκόλ μετά από γύρισμα στον τερματοφύλακα. Το γκολ αυτό άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες βγήκαν στην επίθεση. 3 λεπτά μετά το γκολ ο Γιάννης Χρίστου έφτασε πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν το έβαλε κάτω και έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 11’ αλλά  το τετ α τετ του Μιχάλη Εφφέ ανακόπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν πιο επιθετικό αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Αχιλλέας Ανδρέου σημείωσε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο αλλά δεν ήταν αρκετή για να ισοφαριστεί το παιχνίδι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου δεν αξιοποίησε το τετ α τετ κάτι που θα έβαζε την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Στο 33’ ο Γιάννης Χρίστου σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 34’ ήρθε η σειρά του Ευρωπαϊκού να χάσει καλή ευκαιρία για ισοφάριση με τον Νίκο Γεωργίου να βλέπει το σουτ του να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα. Ο Αθανάσιος Αγγελή σημείωσε το 1 – 1 στο αμέσως επόμενο λεπτό με το παιχνίδι να παίρνει έντονο ενδιαφέρον. Στο 40’ το Πανεπιστήμιο Κύπρου έφτασε και σε 2ο γκολ, με τον Αντρέα Ξενοφώντος, μετά από ωραίο σουτ από πλάγια θέση ενώ στο φινάλε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έπαιξε με 5 ποδοσφαιριστές, μια τακτική που λίγο έλειψε να στοιχήσει την νίκη στην ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου που είδαν το δοκάρι να είναι σύμμαχος τους στο τελευταίο λεπτό μετά από πλασέ του Χριστόφορου Αντωνίου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Οικονόμου Γ, Χαραλάμπους Μ, Κωνσταντίνου Κ, Ξενοφώντος Α, Δημοσθένους Μ, Βασιλείου Η, Χρίστου Γ, Κωνσταντίνου Κ, Ανδρέου Α.

UCY TEAM FUTSAL MEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Στυλιανού Χ, Κυριάκου Κ, Φωτίου Α, Ιωάννου Μ, Αντωνίου Χ, Γεωργίου Ν, Εφφέ Μ, Πλουτάρχου Κ, Αντρέπυ Α, Αγγελή Α.

EUC TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending