fbpx

UNISPORTS: Συνεχίζει την πορεία του με 5 x 5 (PHOTOS)

Σε ένα αγώνα που με νίκη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα έπαιρνε δυνατό ντοπάρισμα για τον τίτλο, οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας φάνηκαν συνεπείς και προσγειωμένοι και έφτασαν στην νίκη επί του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το καλό ξεκίνημα και το 9 – 0 έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου παρά το κακό ξεκίνημα δεν ήταν διατεθειμένοι να παρατήσουν τον αγώνα και μείωσαν στο 9 – 5 μετά το time out. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνέχισε να ασκεί πίεση και έφτασε στο 20 – 11, σκορ του πρώτου δεκαλέπτου.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εκμεταλλεύτηκε την διαφορά του σκορ και το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα ταξίδεψε με λίγους καλαθοσφαιριστές λόγω μαθημάτων, και με ένα άκρως παραγωγικό δεκάλεπτο έφτασε στην ανάπαυλα του αγώνα να προηγείται με σκορ 52 – 16.

Παρόλες τις δυσκολίες το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν τα έβαλε κάτω και πάλεψε τον αγώνα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αύξησε και στο 3ο δεκάλεπτο την διαφορά κατά 8 πόντους ενώ το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου σημείωσε τους περισσότερους πόντους του στο τελευταίο δεκάλεπτο, ένα αποτέλεσμα της μαχητικότητας των καλαθοσφαιριστών της ομάδας. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε την νίκη με σκορ 87 – 41 εκ των οποίων πάρα πολλοί πόντοι σημειώθηκαν σαν τρίποντα.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χρίστου Α, Θεοδόση Μ, Πηλαβάς Χ, Αντωνίου Σ, Φυσεντζίδης Ν, Χρίστου Σ, Λαζαρίδης Χ, Γεωργίου Μ, Λάμπρου Π, Λοϊζίδης Χ, Αυγουστίνου Γ, Καραπιδάκης Α.

UNIC TEAM BASKETBALL MEN

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παλατές Χ, Χριστοφή Μ, Αλκιβιάδους Τ, Χρυσοστόμου Κ, Ιωάννου Α, Καλτσούνας Δ.

CUT TEAM BASKETBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending