fbpx

UNISPORTS: Και επίσημα “το παιχνίδι – θρίλερ” της χρονιάς (PHOTOS)

Σε ένα δραματικό και συναρπαστικό αγώνα το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus επικράτησε του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών.

Μόλις στο 2ο λεπτό το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας άνοιξε το σκορ με τον Παναγιώτη Μικέλλη αλλά 2 λεπτά αργότερα το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus ισοφάρισε με γκολ του Τιμόθεου Παύλου. Στο 45’ του αγώνα το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus γύρισε το παιχνίδι με τον Σέργιο Αβραάμ και πήρε θέση οδηγού με 45 λεπτά να τους χωρίζουν από το εισιτήριο του τελικού.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν καλή για τις δύο ομάδες αφού στο 5ο λεπτό μετά από ένα φάουλ ο διαιτητής της αναμέτρησης άργησε να δείξει την κάρτα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δημιουργούν ένταση και μικροεπεισόδια. Το αποτέλεσμα ήταν δύο κόκκινες κάρτες, από μία στην κάθε ομάδα, με τα πνεύματα να ηρεμούν και να συνεχίζεται ο αγώνας. Στο 65’ ο Τιμόθεος Παύλου έκανε το 1 – 3 για το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus και πλέον πήραν σημαντικό προβάδισμα. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε για  την ισοφάριση. Στο 79’ο Ντίνος Κωνσταντίνου μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ έγραψε το 2 – 3 ενώ στο 90+1’ ο Στέλιος Ματθαίου έγραψε το 3 – 3 με σουτ λίγο πιο κάτω από την μέση αφού είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός εστίας.

Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι με τις δύο ομάδες να κρατούν σε αγωνία όλους τους παρευρισκόμενους. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ξεκίνησε τον «χορό των εκτελέσεων» που πήγαν ως εξής: Γκολ – Γκολ (1 – 1), Απόκρουση – Απόκρουση (1 – 1), Απόκρουση – Δοκάρι (1 – 1), Γκολ – Γκολ (2 – 2), Γκολ – Γκολ (3 – 3), Γκολ – Γκολ (4 – 4), Απόκρουση – Έξω (4 – 4), Απόκρουση – Γκολ (4 – 5).

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Φραντζής Μ, Σεραφείμ Γ, Καρκώτης Γ, Παπαγεωργίου Β, Χριστοφή Χ, Μακρή Χ, Μικέλλης Π, Θεοδώρου Δ, Αργυρού Θ, Βασιλείου Κ, Ματθαίου Σ, Πανταζή Λ, Νεόφυτος Μ, Κωνσταντίνου Ν, Ιωάννου Γ.

Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Χαραλάμπους Ν, Παπασάββα Λ, Μάρτης Γ, Γεωργίου Δ, Παύλου Τ, Σωτηρίου Μ, Αβραάμ Σ, Βασιλείου Α, Θεοχάρους Α, Ψωμάς Κ, Γιόρκας Α, Στυλιανού Ν, Πετούσης Μ, Αυξεντίου Α, Αντωνίου Κ, Πετούσης Χ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending