fbpx

UNISPORTS: Νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο! (PHOTOS)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών και οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και πήρε προβάδισμα με 7 – 0. Το time out στο 8ο λεπτό της πρώτης περιόδου βρήκε την ομάδα του Τεχνολογικού μπροστά στο σκορ με 11 – 4 με το Ευρωπαϊκό να μειώνει και να φτάνει στο 13 – 10 με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι δύο ομάδες κονταροχτυπήθηκαν στο 2ο δεκάλεπτο με την ομάδα του Ευρωπαϊκού να ισοφαρίζει σε 18 – 18 και έπειτα να φτάνει στο 18 – 20. Η ανατροπή βοήθησε την ομάδα του Τεχνολογικού αφού πείσμωσαν και γύρισαν και πάλι το παιχνίδι κλείνοντας το δεκάλεπτο με 24 – 22.

Ο πρώτος πόντος στο 3ο δεκάλεπτο έφερε τις δύο ομάδες στο 24 – 24 και πλέον όλα ήταν ανοιχτά. Στο 8ο λεπτό της τρίτης περιόδου το time out βρήκε την ομάδα του Τεχνολογικού να προηγείται με 37 – 29 μετά από ένα δυναμικό δεκάλεπτο. Η ομάδα του Τεχνολογικού έκλεισε το σετ με 42 – 37.

Με ένα δεκάλεπτο να απομένει οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα με την ομάδα του Ευρωπαϊκού να είναι πιο εύστοχη και να γυρίζει το παιχνίδι στο 2ο λεπτό της 4ης περιόδου σε 42 – 43. Το time out στο 9ο λεπτό βρήκε την ομάδα του Ευρωπαϊκού μπροστά στο σκορ με 51 – 54 και κάπου εκεί όλοι πίστεψαν πως ξεκαθάρισε το παιχνίδι. Το Τεχνολογικό δεν τα έβαλε κάτω και έφτασε στην ισοφάριση σε 56 – 56 5 δευτερόλεπτα πριν την λήξη. Στην τελευταία τους επιθετική ενέργεια το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε 2 βολές και με ευστοχία στις 1 από τις δύο πήραν την νίκη με 56 – 57.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν πάρα πολύ καλά  και δεν παράτησαν σε καμία στιγμή το παιχνίδι. Υπήρξαν ωστόσο διαμαρτυρίες και φωνές για την διαιτησία του αγώνα και από τις δύο πλευρές.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Αγαπίου Ν.): Πούικιτς Β, Κατσουράς Δ, Καμπούρης Π, Παλατές Π, Πρωτοπαπάς Α, Χριστοφή Μ, Αλκιβιάδους Τ, Χρυσοστόμου Κ, Ιωάννου Α, Καραγιάννης Π, Κωμοδρόμος Ν.

CUT TEAM BASKETBALL MEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Κώστα Ε): Κωνής Α, Χειμώνας Κ, Μαυρεδάκης Ο, Καραγιάννης Δ, Καλαντζής Κ, Χατζηπετρής Ι, Ματακίδης Κ, Παπαδόπουλος Ν, Χατζηπετρής Α.

EUC TEAM BASKETBALL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending