fbpx

UNISPORTS: Όλο και πιο κοντά στον τίτλο (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ταξίδεψε στην Λεμεσό και πέτυχε μια πάρα πολύ σημαντική ενόψει τίτλου. Οι πετοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κέρδισαν με 3 – 0 σετ τις πετοσφαιρίστριες της ομάδας του Frederick University.

Το πρώτο σετ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι αφού οι πετοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πήραν προβάδισμα με σκορ 0 – 9. Το μπλοκάρισμα της ομάδας του Frederick University σταμάτησε και μείωσαν στο 5 – 12 αλλά η διαφορά ήταν αρκετά μεγάλη για να διεκδικήσουν το σετ. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έφτασε στο 7 – 17 και έπειτα στο τελικό 14 – 25.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αφού προηγήθηκαν με 1 – 5 αλλά η μαχητικότητα της ομάδας του Frederick University έφερε την ομάδα στο 10 – 8. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έφτασε στο 12 – 13 και στο 15 – 20 τελειώνοντας κάπου εκεί και το 2ο σετ φτάνοντας στο τελικό 15 – 25.

Η νίκη θα έδινε άλλη δυναμική στην ομάδα στο θέμα «τίτλος» και αυτή η δυναμική έσπρωξε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στην κατάκτηση και του 3ου σετ. Αφού προηγήθηκαν με 8 – 12 κράτησαν μια απόσταση ασφαλείας και έφτασαν στο τελικό 11 – 25.

Το τελικό αποτέλεσμα καθώς και τα αποτελέσματα των 3 σετ δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα του Frederick University που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παλεύουν για τον αγώνα ενώ η ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έδειξε να μην επηρεάζεται από τις 2 – 3 σημαντικές απουσίες που είχε.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Frederick University (Μπέρος Μ): Κατσιαρή Κ, Μιχαήλ Α, Ιγνατίου Σ, Νικολάου Π, Κουμπαρή Φ, Καλινίκου Χ, Matic M, Mihaylova M.

FREDERICK TEAM VOLLEY WOMEN

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Παυλίδου Α): Donehuk A, Γαβριήλ Ε, Κούτα Δ, Ανδρέου Α, Οικονομίδου Ρ, Γεωργίου Τα, Χατζηαντώνη Α, Κουρτζή Α.

UNIC TEAM VOLLEYBALL WOMEN 44

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending