fbpx

UNISPORTS: Σε τροχιά τίτλου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας επικράτησε του Frederick University στον μεταξύ τους αγώνα στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών και έχει θέσει πλέον γερές βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό από την αρχή του παιχνιδιού δείχνοντας πόσο πολύ ήθελαν την νίκη και οι δύο. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προηγήθηκε με 16 – 11 και κρατώντας αυτή την μικρή διαφορά έφτασε στο 24 – 17 με την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι καλαθοσφαιριστές του Frederick University δεν το έβαλαν κάτω και πάτησαν ακόμα πιο γερά στο γήπεδο το δεύτερο δεκάλεπτο γυρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι με 35 – 36.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ στις αρχές του 3ου δεκαλέπτου με τον Σ. Μιχαήλ να παίρνει την μπάλα στον αέρα και να καρφώνει με follow. Το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας μπροστά στο σκορ με 54 – 52 αφήνοντας όλα τα σενάρια ανοιχτά.

Η δίψα για τον τίτλο αλλά και η αριθμητική υπεροχή της ομάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον πάγκο (το Frederick University ταξίδεψε χωρίς πολλούς αναπληρωματικούς λόγω υποχρεώσεων), έσπρωξαν την ομάδα για να φτάσει στο τελικό 74 – 60.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χρίστου Α, Θεοδόση Μ, Βιτζιλαίος Γ, Μιχαήλ Σ, Πηλαβάς Χ, Αντωνίου Σ, Φυσεντζίδης Ν, Χρίστου Σ, Λαζαρίδης Χ, Γεωργίου Μ, Λοϊζίδης Χ, Αυγουστίνου Γ.

UNIC TEAM BASKETBALL MEN

Frederick University: Φωτίου Α, Κολτσίδας Β, Σταυράκης Α, Γεωργίου Γ, Αντρέου Α, Φλαμπουράρης Γ, Ιωάννου Δ.

FREDERICK TEAM BASKET MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending