fbpx

UNISPORTS: Τους χάλασε τα σχέδια (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ταξίδεψε στην Λάρνακα για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ανδρών αλλά το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus κέρδισε τον αγώνα και τους χάλασε τα σχέδια. Οι δύο ομάδες χάρισαν ένα πολύ ωραίο αγώνα με αρκετά τρεξίματα και με μόνο αρνητικό της αναμέτρησης την λειτουργία των διαιτητών.

Τα δύο πανεπιστήμια ξεκίνησαν τον αγώνα με κύριο στόχο την επικράτηση στην μεσοεπιθετική περιοχή και έδωσαν αρκετά τρεξίματα. Η πρώτη κλασσική ευκαιρία ήρθε στο 34’ όταν το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus έχασε τετ α τετ με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να κλείνει την γωνιά της εστίας του πολύ καλά και την μπάλα να περνά λίγο έξω. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έπαιξε με μακρινές μπαλιές και σουτ εχτός περιοχής με κάποια σουτ να γίνονται απειλητικά αλλά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Ανδρέα Μαύρου, να καθαρίζει τις φάσεις.

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσε ψηλά, κάτι που όσο περνούσε η ώρα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε αντεπίθεση σημάδεψε το δοκάρι και έπειτα στην συνέχεια της φάσης ο Αλέξης Χατζηγεωργίου ανακόπηκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην σφυρίζει πέναλτι. Στο 66’ με φάση παρόμοια της προηγούμενης το Πανεπιστήμιο Κύπρου άνοιξε το σκορ με σουτ του Βάσου Χρυσάνθου στα όρια της περιοχής και έκανε το 0 – 1 για την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Στο 68’ το Πανεπιστήμιο Κύπρου διαμαρτυρήθηκε έντονα και για 2ο πέναλτι χωρίς καμία ανταπόκριση. Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus δεν άφησε το παιχνίδι να πάει χαμένο. Πίεσαν ξανά ψηλά και μετά από χτύπημα φάουλ, στο 70’, η μπάλα έσκασε στο δοκάρι και επέστρεψε στον Τιμόθεο Παύλου που με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα του. Το παιχνίδι πήρε νέο ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη, αλλά τα λανθασμένα σφυρίγματα που δίνονταν και για τις δύο ομάδες έσπαζαν την ροή του παιχνιδιού. Στο 85’ ο Τιμόθεος Παύλου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την καλή του αγωνιστική κατάσταση και με δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από αντεπίθεση έφερε την ομάδα του πολύ κοντά στην νίκη. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 90’ το πλήρωσε αφού σε αντεπίθεση ο Χρίστος Πετούσης έγραψε το τελικό 3 – 1 και σφράγισε δικαιωματικά την νίκη για την ομάδα του.

Οι δύο ομάδες έδειξαν ένα πολύ καλό ανταγωνιστικό πρόσωπο και έδειξαν ότι τους αξίζει να διεκδικούν το τρόπαιο. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου προηγείται με συνολικό σκορ 2 – 1 και το επόμενο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Λευκωσία την ερχόμενη Τετάρτη.

Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου νίκησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με σκορ 2 – 5 και έβαλε πλώρη για την 3η θέση. Τα γκολ πέτυχαν οι Παντελής Βασιλείου και Νεόφυτος Μιχαήλ στο 38’ και 65’ αντίστοιχα, εκ μέρους του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και οι Κυριάκος Κυριάκου (4’, 61’, 88’) και Κωνσταντίνος Μαλέκος (14’, 26’) εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus: Μαύρου Α, Κεττής Κ, Παπασάββα Λ, Γεωργίου Δ, Παύλου Τ, Πετούσης Μ, Πετούσης Χ, Βασιλείου Α, Γιώρκας Α, Θεοχάρους Α, Σωτηρίου Μ, Αντωνίου Κ, Σιαμμάς Σ, Αττάς Ν, Στυλιανού Ν, Ψωμάς Κ.

UCLAN VS UCY FOOTBALL MEN 38

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παπαδόπουλος Γ, Νικολάου Μ, Γκουγκούρης Α, Παναγιώτου Χ, Βαλιαντής Χ, Χρυσάνθου Β, Χριστοφή Δ, Σπύρου Α, Χατζηγεωργίου Α, Παπαναστασίου Α, Χατζηγεωργίου Α, Παλαικυθρίτης Σ, Παυλίδης Κ, Εγκωμίτης Θ, Μιλής Π.

UCY TEAM FOOTBALL MEN 35

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending