fbpx

UNISPORTS: Προσηλωμένο στο ‘κυνήγι’ (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Frederick University στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών.

Οι δύο ομάδες είχαν τους δικούς τους λόγους για την νίκη με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να μην έχει περιθώρια για λάθη αφού κυνηγά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την πρώτη θέση.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε το πρώτο σετ με σκορ 25 – 14 διώχνοντας έτσι αρκετή πίεση και άγχος από τις πετοσφαιρίστριες της ομάδας. Το Frederick University δεν τα έβαλε κάτω και πάλεψε και στο 2ο σετ αλλά έχασε με 25 – 17. Έχοντας ήδη 2 σετ οι πετοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ανέκοψαν και στο 3ο σετ την μαχητικότητα του Frederick University και κέρδισαν με 25 – 14, φτάνοντας στο συνολικό σκορ 3 – 0.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Σοφοκλέους Κ): Ιωάννου Σ, Χριστοδούλου Χ, Χριστοδούλου Α, Οικονόμου Ζ, Χρυσοστομίδου Χ, Μαραγκού Γ, Χρυσοστομίδου Ρ, Θεοδώρου Μ, Πουλλάκου Π, Νικολοπούλου Σ, Τζιαπούρα Μ.

EUC TEAM VOLLEYBALL WOMEN

Frederick University (Μπέρος Μ): Κατσιαρή Κ, Μιχαήλ Α, Ιγνατίου Σ, Νικολάου Π, Κουμπαρή Φ, Καλινίκου Χ, Matic M, Mihaylova M.

FREDERICK TEAM VOLLEY WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending