fbpx

UNISPORTS: Ανατροπή και σφράγισμα της 2ης θέσης (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου νίκησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών και σφράγισε την 2η θέση.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα στα σετ κερδίζοντας το πρώτο με τις δύο ομάδες να δείχνουν από νωρίς την όρεξη τους. Το σετ οδηγούταν πόντο με πόντο αφού οι δύο ομάδες έφτασαν στο 8 – 8, 15 – 16, 21 – 22 και το Πανεπιστήμιο Κύπρου με 3 συνεχόμενους πόντους κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με 24 – 22 και να πάρει το πρώτο και δραματικό σετ με 25 – 23.

Η αρχή του δευτέρου σετ ήταν ιδανική για την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου αφού προηγήθηκαν με 5 – 1. Η διαφορά αφύπνισε την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που μείωσε στο 7 – 6 και γύρισε το παιχνίδι με 8 – 14. Έχοντας αυτή την διαφορά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο 13 – 19 και έπειτα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ισοφάρισε στα σετ με σκορ 15 – 25.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ξεκίνησε και το 3ο σετ όπως το δεύτερο παίρνοντας προβάδισμα με 4 – 0 αλλά με 6 συνεχόμενους πόντους το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε κεφάλι και ψυχολογία φτάνοντας στο 8 – 12, 18 – 24 και στο τελικό 19 – 25.

Το 5 – 4 στο ξεκίνημα του 4ου σετ δείχνει την μαχητικότητα των δύο ομάδων που δεν τα έβαζαν κάτω με τίποτα. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε προβάδισμα με 8 – 11 για να γυρίσει το παιχνίδι με 13 – 12 το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα και έφτασαν στο 15 – 18, 18 – 23, 22 – 24 και στο τελικό 22 – 25.

Στον άλλο αγώνα της αναμέτρησης το Frederick University έκανε την έκπληξη και κέρδισε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 3 – 0 και σκαρφάλωσε στην 4η θέση με αγώνα περισσότερο από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαραγκού Ε, Παπαγιάννη Σ, Οικονομίδου Λ, Σεργίου Θ, Λιάτσου Α, Αλεξάνδρου Ε, Leddo C, Μαραγκού Χ, Πέτρου Ε.

UCY TEAM VOLLEY WOMEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ιωάννου Σ, Χαραλάμπους Β, Χριστοδούλου Α, Βαποράκη Ε, Οικονόμου Ζ, Μαραγκού Γ, Χρυσοστομίδου Ρ, Θεοδώρου Μ, Καλοθέου Α, Πουλλάκου Π, Νικολακοπούλου Σ, Τζιαπούρα Μ.

EUC TEAM VOLLEYBALL WOMEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending