fbpx

UNISPORTS: Σφράγισε την 3η θέση (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ταξίδεψε στην Λεμεσό για να αντιμετωπίσει το Frederick University στον εξ αναβολής αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι φουτσαλιστές των δύο ομάδων έπαιζαν για την 3η θέση και αυτό έδωσε αρκετό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 2 – 1 με γκολ των Αχιλλέα Ανδρέου και Χρίστου Βασιλείου στο 20’ και στο 25’ αντίστοιχα. Το Frederick University προηγήθηκε στον αγώνα με γκολ του Στέφανου Πουλλή στο 14’.

Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε γιορτή του αθλήματος αφού οι δύο ομάδες έδωσαν τα πάντα και έφτασαν στο τελικό 5 – 6. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κρατούσε το προβάδισμα του με το Frederick University να απαντά κάθε φορά που δεχόταν γκολ. Οι δύο ομάδες δεν τα έβαλαν λεπτό κάτω και έδειξαν ότι άξιζαν και οι δύο μια θέση στην τριάδα, με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να κατακτά την 3η θέση και το Frederick University την 4η. Τα γκολ σημείωσαν οι Χρίστος Βασιλείου (27’), Χριστόφορος Αντωνίου (29’) και Αχιλλέας Ανδρέου (34’, 39’) για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και οι Μάριος Κυριάκου (26’), Στέφανος Πουλλής (29’, 38’) και ο Μάριος Μακρής (45’).

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Frederick University: Πολυβίου Μ, Κυριάκου Μ, Μακρής Μ, Σταύρου Γ, Δημητρίου Σ, Βιολάρης Σ, Κοντονικόλα Ζ, Πουλλής Σ, Χατζηγεωργίου Χ, Κυριάκου Α.

FRED TEAM FUTSAL MEN

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαλέκος Κ, Αγγελή Α, Ανδρέου Α, Πλούταρχου Κ, Αντωνίου Χ, Γεωργίου Ν, Βασιλείου Χ, Αβραάμ Η, Ιωάννου Μ, Εφφέ Μ.

EUC TEAM FUTSAL MEN

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending