fbpx

Εσύ όταν οδηγείς… οδηγείς, ή κάνεις ο,τιδήποτε άλλο;

Η οδήγηση είναι ένα σημαντικό ζήτημα που δεν πρέπει να το παίρνουμε χαλαρά. Όταν οδηγούμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δρόμο, στο τιμόνι, στο αυτοκίνητο για να μην κινδυνεύουμε ούτε εμείς, αλλά ούτε και ο υπόλοιπος κόσμος που βρίσκεται στο δρόμο.  Είναι ωραίο να το λέμε και όλοι συμφωνούμε με το πιο πάνω. Παρ’ όλα αυτά κανείς ή σχεδόν κανείς (για να μην είμαι απόλυτη) δεν το τηρεί.

Τι φταίει; Λίγο η βαρεμάρα την ώρα που περιμένουμε στο φανάρι, λίγο η αργοπορία μας (όλοι οι Κυπραίοι την έχουμε), λίγο η μόδα, λίγο το άππωμα… κάνουμε ο,τιδήποτε άλλο παρά να οδηγούμε.

 

1. Στέλνεις/απαντάς/διαβάζεις μηνύματα

tex

Τι να κάνω στο αυτοκίνητο ενώ οδηγώ; Να στείλω ένα γλυκό καλημέρα στο αγόρι/κορίτσι μου, να απαντήσω στον επίμονο φίλο μου ότι φτάνω σιγά-σιγά εκεί όπου συμφωνήσαμε, να στείλω ένα μήνυμα στον μουσικό σταθμό που ακούω μπας και κερδίσω κι εγώ επιτέλους κανένα από αυτά τα δώρα που δίνουν, να διαβάσω τις προσφορές των καταστημάτων που μου στέλνουν συχνά πυκνά.

 

2. Βγάζεις selfies

driving

Ε πόση ώρα αυτό το κόκκινο;;; Να μην βγάλω καμιά selfie; Έχει 2 ώρες να βγάλω και είναι της μόδας. ΚΑΜΙΑΑΑΑ;;;;  Κάθε φορά στο φανάρι δημιουργείς καινούριο άλμπουμ στη συλλογή σου.  Φτιάχνεις μαλλί, σουφρώνεις χείλη, παίρνεις πόζα, και τραβάς αμέτρητες selfie μέχρι να ανάψει πράσινο.

 

3. Postάρεις στο Facebook/Instagram/Twitter

facebook_2227458b

Ε βγάλαμε την selfie να μην την postάρουμε στο Facebook/Instagram/Twitter; Δεν γίνεται! Και όχι μόνο. Να κάνουμε ένα check-in πού είμαστε, πού πάμε, πώς νιώθουμε, με ποιους είμαστε, κτλ. Αααα!! Να δημοσιεύσουμε και τις φωτογραφίες που βγάλαμε από τα πολλά νερά που έκανε ή από την ηλιόλουστη μέρα, ή από την θερμοκρασία του αυτοκινήτου μας που δείχνει 43oC

 

Δες: Ο “Κυπραίος” και το… οδήγημα 2!

 

4. Σερφάρεις στο Facebook

Teens driving

Πριν 10 λεπτά ήσουν στην τάξη ή καθόσουν στην καφετέρια και έλεγξες όλα τα News feed του Facebook. Τι το θες το σερφάρισμα την ώρα που οδηγείς; «Ε μα αν έβαλε κάποιος κάτι και δεν το είδα;;; Πρέπει να είμαι συνέχεια ενημερωμένος/η».

 

5. Φτιάχνεσαι (όχι μόνο για γυναίκες)

shaving-while-driving

Τι λέγαμε για την αργοπορία; Αυτό!! Άργησα να ξυπνήσω, δεν πρόλαβα να ετοιμαστώ όπως θα ήθελα. Τις τελευταίες πινελιές θα τις βάλω στο αυτοκίνητο ενώ οδηγώ.  Στο φανάρι φορώ τα κοσμήματα μου, στο ΑLT φτιάχνω το κοκκινάδι μου, στο τιμόνι βάζω άρωμα/κολώνια και πάει κάπως έτσι. Σιγά σιγά θα αρχίσουν και οι άντρες να ξυρίζονται (αν δεν το κάνουν ήδη).

 

6. Τρως/Πίνεις

tumblr_m2nqs8TVXZ1rtgzrro1_500

Έχει να κάνει κι αυτό σε ένα βαθμό με την αργοπορία ή καλύτερα με την αδιαφορία. Σέρφαρες στο Facebook και δεν είδες ότι πέρασε η ώρα και άργησες στο μάθημα. Κάνεις ένα φραπέ και φεύγεις. ….και εννοείται ότι το φραπέ θα το πιεις ενώ οδηγείς.  Το άλλο; Κάθεσαι σπίτι, βαριέσαι να μαγειρέψεις. «Θα πεταχτώ μέχρι τον φούρνο να πιάσω μια τυρόπιττα». Και ενώ οδηγείς για να πας πίσω σπίτι η τυρόπιττα εξαφανίζεται σιγά-σιγά.

 

Δες επίσης: Οι πιο χαρακτηριστικές συνήθειες των Κυπρίων καθώς oδηγούν

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending