fbpx

7 + 1 πράγματα που βλέπουμε στο Facebook μας μετά τα 20+ χρόνια μας!

Είμαστε όλοι μέλοι της γενιάς Ψ, άρα είμαστε γεννημένοι μεταξύ 1980-2000, άρα υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία αναγνωστών μας που επιάσαν στάνταρτ τα 20!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν στα 20+ που είναι τόσο cliché και έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε κάθε μέρα στο Facebook! Ποτέ όμως δεν τα πολυ-σκεφτήκαμε!

 

#1: Αποφοιτήσεις!

tumblr_ll4cvrKS241qgrhjdo1_500

Αυτό αφορά κυρίως την ανοιξιάτικηκαλοκαιρινή περίοδο, από το Μάη μέχρι τέλος Ιουνίου, όταν το Facebook είναι “πατημένο” με: φωτογραφίες και status αποφοίτων και πάρτυ αποφοιτήσεων (και πάει λέγοντας)! Έχουμε φωτογραφίες:

  • στο φωτογράφο,
  • στην αυλή του πανεπιστημίου,
  • με τους συμφοιτητές,
  • πάρτυ στα πανεπιστήμια,
  • πάρτυ αποφοίτησης,
  • ρίχνοντας καπέλα στον αέρα.

ΠΦΦΦ! Και να υπάρχουν και αυτοί που δεν τελειώνουν ή ακόμα έχουν εξετάσεις και κλαίουν για την πολυπόθητη μέρα!

 

#2: Αρραβώνες… Γάμοι… Honeymoons!

Wedding-Couple

Εν καιρός τους! Κυρίως αν είστε πλέον απόφοιτοι και επεράσετε μια ηλικία των 22 σίγουρα θα έχετε φίλους που ήταν χρόνια ζευγάρι και αποφασίσαν να κάνουν το επόμενο βήμα! Χαρτώννουνται οι φιλενάδες και παντρέφκουντε κάτι παλιά ζευγαράκια από το λύκειο! ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ!

 

#3: Παιδάκια!

tumblr_lxvit0WjMs1qzrjtlo1_500

Κάποιοι κάμνουν παιδάκια και ας μην επεράσαν το στάδιο #2! Είτε ήταν προγραμματισμένο ή απρογραμμάτιστο ένα μωράκι στο timeline σου εν που τα πιο cute πράγματα να δεις. Φυσικά ΠΑΝΤΑ τα μωράκια φέρνουν μαζί τους 2 reactions:

“ΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ήντα cute, θέλω και εγώ ένααα!”

 

ή το άλλο

 

“ΚΙΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, μα να κάμω έτσι μιτσιά κοπελλούι, να καταϊσσιεφτώ τέλεια!”.

 

Ανάμεικτα συναισθήματα!

 

Δες: STATUS στο Facebook που πρέπει να σταματήσουν οπωσδήποτε!

 

#4: Μεγάλες αλλαγές!

changeseverywere

Αυτή η περίοδος είναι η περίοδος μεγάλων αλλαγών όπως, αλλαγές δουλειάς, αλλαγή σπουδών – πάνε για master και  κάποιοι μετακομίζουν! Τόσες πολλές αλλαγές, που δεν μπορείς να τις επεξεργαστείς (δεν ξέρεις ποιον/α να κουτσομπολέψεις πρώτο/η)!

 

#5: Start-ups!

tumblr_inline_n0g5xw3T9L1r3ka5z

Στανταράκι είναι και ένα φίλος σου που μόλις αποφοιτήσει ή πιο μετά εν να κάμει δική του εταιρεία! Και πολύ καλά θα κάμει ο παρέας φυσικά, γιατί το να είσαι το αφεντικό του εαυτού σου είναι το ΤΟΠ! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σαν friends του, είναι να κάνουμε κανένα follow και like της εταιρείας να στηρίξουμε τον φίλο μας!

 

#6: Modelling & DJs!

tumblr_mvdfcsFZNQ1smw3x5o1_500

Δεν το λέω με κακό ύφος, αλλά πάντα υπάρχει μια/ένας φίλη/ος που θα ξεκινήσει modelling μετά τα 20! Καλά κάμνει φυσικά, ειδικά όταν είναι όμορφος/η να δούμε και τίποτε καλό! 😉 Όσο για το dj-λίκι, έγινε λιγάκι μόδα τελευταία, αλλά αν ο άλλος είναι καλός θα ακούμε και καινούρια/αξιόλογα τραγούδια!

 

#7: The BIG breakup!

hss-storage-adam-40b86a8f2d3fe763b2392f770f504876-147889859-1

Δεν ξέρω αν σας συνέβηκε μάνι-μάνι, αλλά λογικά το μεγάλο shock που θα πεταχτεί στο timeline του Facebook ειδικά μετά τις αποφοιτήσεις μας κτλ…. Ένα ζευγάρι που σίγουρα θα ήταν μαζί χρόνια (και εσύ με τους φίλους σου βάζατε στοιχήματα ότι σίγουρα θα παντρεύονταν και θα έκαναν οικογένεια)… ΧΩΡΙΖΕΙ!

“Ου κακοοοο!!”

 

BONUS: Το timeline μας πλέον γεμίζει με άρθρα τύπου “25 Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τα 25 σου”, “30 τοποθεσίες που πρέπει να επισκεφτείς πριν τα 30 σου”. Και ας ελπίσουμε με το:“7 + 1 Πράγματα που βλέπουμε στο Facebook  μας μετά τα 20+ χρόνια μας!”.

tumblr_m6nj4vEQF51rqus56

 

Δες επίσης: 8 πράγματα που θα ήταν καλά να ΜΗ δημοσίευες στο Facebook!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending