fbpx

8 πράγματα που οι γυναίκες πιστεύουν λανθασμένα ότι αρέσουν στους άντρες!

Πολλές φορές οι άντρες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες.

Αλλά υπάρχουν και τόσες άλλες φορές που οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν sexy, που όμως πετυχαίνουν το αντίθετο.

Ακολουθούν οι χειρότερες των περιπτώσεων:

 

1
Μωρουδίστικη φωνούλα/κουβέντα.

Να μιλούν σαν το πιο χαριτωμένο μωρό που το μόνο που καταφέρνουν είναι να θυμίσουν πράγματι μωρό! Και σίγουρα δεν βοηθά και πολύ τους άντρες να τις δουν σοβαρά τη δεδομένη στιγμή (ή και για το μέλλον).

2
Ατελείωτες δόσεις αρώματος.

Πολλές φορές είναι τόσο υπερβολικό που δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις από το αντίστοιχο που φοράει μια θεία σου τα τελευταία 10 χρόνια. 1-2 τοπικά φις-φις είναι αρκετά, μαζί με τη φυσική μυρωδιά της καθεμιάς.

3
Χείλη πάπιας (ή αλλιώς duck lips)

Αυτά είναι γνώριμα σε όσες βγάζουν ασταμάτητες selfies, θεωρώντας πως τις κάνει πιο “ελκυστικές“. Μόνο αν ο άλλος ελκύεται σε διαφημίσεις του καθαριστικού τουαλέτας “Duck“, πιθανόν να του αρέσει αυτή η πόζα..

4
Να φορούν άβολα παπούτσια

Το τελευταίο πράγμα που θέλουν οι άντρες είναι να σε βλέπουν να περπατάς άβολα σε κάτι πανύψηλες γόβες στιλέτο και να παραπονιέσαι πόσο πολύ πονάς. Καλύτερα να περπατάς σε flat παπούτσια και να κάθεσαι άνετα και ήρεμα δίπλα τους, παρά να μουρμουράς όλη μέρα/νύκτα.

Δες: 8 περίεργα πράγματα που βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες!

5
Ακατάλληλες “βρώμικες” κουβέντες.

Το να περιγράφεις ως γυναίκα για τι πρόκειται να κάνεις με το αγόρι σου, σε δείπνο με φίλους ή συγγενείς, δεν θα σε βοηθήσει να “σκοράρεις” πολλούς πόντους, είτε με εκείνον είτε με τους υπόλοιπους. Το να ξέρεις πότε να μιλάς έτσι, το γεμίζει με μυστήριο και αγωνία.

6
Glitter/κοκκινάδι που κολλά

Άσχετα αν είναι ωραίο να το βλέπουν οι άντρες, είναι πολύ άβολο στο να το έχουν πάνω τους. Σκέψου να σε φιλήσει ο άλλος και να τον κάνεις να μοιάζει με την Barbie την πριγκίπισσα! Ένα απλό σκέτο κραγιόν (ή και καθόλου) είναι υπερ-αρκετό.

7
Να πίνουν για να εντυπωσιάσουν

Δεν είναι ανάγκη να αναγκάζουν οι γυναίκες τον εαυτό τους να πίνουν, απλά για να ευχαριστήσουν κάποιο. Μια άνετη παραγγελία κρασιού, σόδας ή ακόμα και νερού είναι πιο ελκυστική παρά ενός ουίσκι με πάγο. Ειδικά το πρόσωπο μετά την πρώτη δοκιμή του ποτού, είναι πολύ άβολο να το βλέπουν οι άντρες.

8
Να συμπεριφέρονται ακατάλληλα.

Όσα βλέπετε στις ταινίες (και όχι μόνο) δεν σημαίνει ότι υπάρχουν και ισχύουν και στον πραγματικό κόσμο. Κάποιες φορές, το πώς θα συμπεριφερθείς στην ιδιωτική σου ζωή, δεν έρχεται με συνταγές και μυστικά tips από αλλού. Ειδικά στις σχέσεις, ο καθένας πρέπει να συμπεριφέρεται όπως ακριβώς νιώθει, χωρίς να ακολουθεί “απαιτήσεις” για τον τρόπο που φιλά, μιλάει, αγκαλιάζει κτλ.

Just be yourself. Μόνο αυτό αρέσει πραγματικά εκεί έξω 😉

 

Δες επίσης: 10 Πράγματα που δεν βρίσκουν ελκυστικά οι άντρες στις γυναίκες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending