fbpx

Ο φίλος σου ο… “Ρεζίλης”!

Όλοι ξέρουμε αυτόν τον τύπο!! Σε όλες τις παρέες υπάρχει ένα έξαλλο πλάσμα που εν να κάμει τον καραγκιόζη, εν να γίνει ρεζίλι…

Επίσης, εν να ΣΑΣ κάμει ρεζίλι λίγο-πολύ. Τζαι να θέλεις τον περιορίσεις, εν μπορείς!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του;

 

1
Χαρακτηριστικό no.1:

Όποτε εν μες στο αυτοκίνητο, θυμάται να σηκώσει τα χέρια του τζιαι να χορεύκει μέσα ό,τι φανταστείς! Το αποκορύφωμα; Tραουδά θέμα φωνάζοντας!

Ε πε μου τωρά, φταίω να του ανοίξω το παράθυρο;!

2
Χαρακτηριστικό no.2:

Πάει στο καφέ να παραγγείλει, τζιαι την ώρα που του ζητά η κοπέλα όνομα, ρίχνει  σου ένα  «Βρασίδας» τζιαι… διπλώνεσαι που το γέλιο!

3
Χαρακτηριστικό no.3:

Πάτε σινεμά, τζιαι τζιαμέ που θωρεί ότι εν λλίο επιστημονικής φαντασίας το έργο, ξεκινά τρώει, κατσιαρίζει τζιαι πετάσσει τζιαι κανένα «ίντα λαφαζανιά»!

4
Χαρακτηριστικό no.4:

Κοιτάζεις κάτι που σου προκαλεί το ενδιαφέρον τζιαι λαλείς του «κοίταξε διακριτικά που εν να μπορείς». Το διακριτικά τι το έβαλες; Αφού εν να γυρίσει την κκελέ του με ένα τρόπο, ώστε να φκάλλει μάτι ότι εν τζείνο που σχολιάζεις.

Θυμίζει σου κάτι;

5
Χαρακτηριστικό no.5:

Ζητείται τέλλα! Άφου άμαν ξεκινά να μιλά, εν σταματά. Εν τον κανεί, μιλά τζιαι δυνατά, γυρίζουν όλοι πάνω σας! Θέλει τζείνη την ώρα να σου λύσει ούλλες σου τις απορίες (άμπα τζιαι ξιάσει τίποτε για ύστερα)!

6
Χαρακτηριστικό no.6:

Το τσακριστό του γέλιο! Πιάνει ακτίνα τουλάχιστον κάτι γειτονιές δίπλα! Να καταλάβεις αν μένεις σε διαμέρισμα τζιαι φέρεις τον σπίτι, μόλις γίνει αντιληπτός, οι υπόλοιποι ένοικοι κάμνουν την προσευχή τους να τους αφήκει να τζοιμηθούν!

7
Χαρακτηριστικό no.7:

O λαφαζάνης! Ξεκινά να μιλά, να μιλά, να μιλά… Ιδιαίτερα άμαν υπάρχουν άτομα που πρώτη φορά τα θωρεί, ενώ εσύ ξέρεις ότι τα ¾ που τζείνα που λαλεί εν αλήθκεια!

Πιντώνει όπου έβρει ο άνθρωπος!

Να θυμάσαι όμως:

download

Εν θέλεις τίποτε άλλο αν έσσιεις ένα πελλό φίλο!

Ταυτίζεσαι με κάτι που τα πιο πάνω;

 

Δες επίσης: 16 συμπεριφορές του κολλητού σου φίλου που πραγματικά θα σε ενοχλήσουν!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending