fbpx

Εβδομάδα Ευρώπης στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό

Η Λάρνακα φιλοξενεί το 10ο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Beach Volley σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την Κυπριακή κοινωνία. Η εμπιστοσύνη μιας Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας όπως είναι η EUSA είναι σίγουρα πολύ σημαντική για την μετέπειτα αντιμετώπιση του νησιού μας σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Στις 17/6 οι πρώτοι αγώνες θα ξεκινήσουν και οι γνωστές σε όλους μας «Φοινικούδες» θα γεμίσουν αθλητές και θεατές. Τα οφέλη από ένα τέτοιο τουρνουά, δεν είναι μόνο οι οικονομική στήριξη από έσοδα αθλοτουρισμού, αλλά και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται για διεξαγωγή και άλλων πρωταθλημάτων που θα ανεβάσουν το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού περισσότερο στην Κύπρο.

Ο «χορός» των αγώνων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 17/6 αφού ξεκινούν τα πρώτα παιχνίδια ομίλων. Την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων ούτως ώστε οι ομάδες να περάσουν στην επόμενη φάση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Την Κυριακή η ώρα 19:30 θα λάβουν μέρος οι τελικοί. Η τελετή λήξης της διοργάνωσης θα είναι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, στις 21:30 ενώ η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/6 στις 19:30.

Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό και την χώρα μας σε αυτή την σημαντική ευκαιρία που μας δίνετε. Το StudentLife.com.cy θα είναι εκεί!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending