fbpx

Θεατρική Παράσταση με το YEU Cyprus!

Theatre performance – Building bridges (in divided cities)

To ΥΕU International μαζί με το YEU Cyprus διοργανώνει  τη Θεατρική παράσταση ” Excuse me, is the hate yours?” η οποία υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Νεολαίας.

30 νέοι από 14 χώρες από όλη την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στην Κύπρο για να δημιουργήσουν μια θεατρική παράσταση ως μέρος της εκπαίδευσης “Χτίζοντας γέφυρες (σε διαιρεμένες πόλεις)”.
Το θέατρο λειτουργεί ως εργαλείο για την υπέρβαση του μίσους και των προκαταλήψεων.

Οι χώρες που λαμβάνουν μέρος είναι:  

Η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, ΠΓΔΜ / Μακεδονία, η Σερβία, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη,  η Κροατία, το Κοσσυφοπέδιο , η  Ελλάδα, η Κύπρος, η Τουρκία, η Ρωσία, η Ουκρανία, η  Λιθουανία, οι Κάτω Χώρες.  Όλες αυτές οι χώρες έχουν ένα κοινό.  Όλοι προέρχονται από χώρες που πλήττονται από συγκρούσεις. Κύριο δίδαγμα είναι: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν, αλλά είμαστε δημιουργοί του μέλλοντος». Ήρθαμε στην Κύπρο για να ακούσουμε να πούμε και να μάθουμε. Ελάτε και ακούστε τι έχουμε να πούμε. Ελάτε να μας πείτε την ιστορία σας.

 

Εμείς θα σας περιμένουμε στο Σπίτι της Συνεργασίας, νεκρή ζώνη στη Λευκωσία, την Παρασκευή, 19 Ιούνη στις 18:45.

 

Μπορείτε να βρείτε την εκδήλωση και στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/755827577870689/

download
Το Yeu International σε συνεργασία με το YEU Cyprus βρίσκεται τώρα τον Αγρό και πραγματοποιεί δυο training courses! Το ένα ονομάζεται “Excuse me, is this hate yours  – “Building bridges in divided cities” και  Joining hands – “Social entrepreneurship for inclusive growth” .  Τα training courses είναι συνέχεια άλλως training courses που έγιναν σε άλλες χώρες και είναι κάτω από την ομπρέλα του Erasmus +.

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending