fbpx

Οι 4 λόγοι που είσαι ακόμα single και πώς να το σταματήσεις!

Το καλοκαίρι πέρασε και παρόλα αυτά συνεχίζεις να βλέπεις γύρω σου ευτυχισμένα ζευγάρια και έρωτες; Αναρωτιέσαι τι δεν κάνεις σωστά και είσαι ακόμα single; Τι πρέπει να κάνεις για να μη σε βρει ένας ακόμα χειμώνας χωρίς συντροφιά;

 

Διάβασε παρακάτω 4 πράγματα που μάλλον πρέπει να αναθεωρήσεις και να αφήσεις πίσω σου:

 

1. Mερικές κακές συνήθειες

angry couple

Ίσως να είσαι κακός/ή στο να αποταμιεύεις χρήματα, ίσως να είσαι οξύθυμος/η ή να μην αγαπάς τον εαυτό σου αρκετά. Ο σκοπός σου είναι να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου για να βρεις τον/την σωστό σύντροφο που θα μείνει κοντά σου. Δεν υποστηρίζουμε να γίνεις τέλειος/α, γιατί αυτό είναι ουτοπικό, απλώς να θυμάσαι πως οι άλλοι όταν επιλέγουν τους συντρόφους που θα είναι δίπλα τους, ανεβάζουν τα στάνταρ τους.

2. Την ανάγκη σου να έχεις πάντα δίκιο

head to head angry couple

Κάθε σχέση αποτελείται από διαφωνίες, τσακωμούς και πάνω από όλα από καθημερινές υποχωρήσεις. Όταν λοιπόν εμφανίζονται αυτές οι στιγμές, το να είσαι ευέλικτος/η είναι το μεγάλο μυστικό. Δεν μπορείς να θες να βγαίνεις πάντα σωστός/ή και να περιμένεις μια σχέση να λειτουργεί ομαλά όταν επιμένεις με πείσμα στις θέσεις σου. Η ερωτική σχέση απαιτεί υποχωρήσεις και την υπομονή να ακούς την άποψη του/της συντρόφου σου και μερικές φορές απλά να παραδέχεσαι πως εκείνος/η έχει δίκαιο.

Δες: Single; Tips για ραντεβού κάθε βδομάδα!

 

3. Τον εγωισμό σου

talk

Όσο ζεις τη δεκαετία των 20, νιώθεις ανίκητος/η και τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στα «θέλω» σου. Όσο περνάνε τα χρόνια, όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως κανείς δεν είναι τέλειος και πολλές φορές ακόμα και το πρόσωπο που αγαπάς μπορεί να σου φερθεί άδικα. Εκεί, αν αγαπάς, ο εγωισμός σου πρέπει να εξαφανιστεί. Για να μπορείς λοιπόν να μάθεις να συγχωρείς (σημαντικός παράγοντας για να έχεις σχέση) πρέπει να αφήσεις τον εγωισμό εκεί που ανήκει. Στο παρελθόν.

4. Την ανωριμότητά σου

man-and-woman-talking-about-parenting

Μπορεί η αποφυγή της δέσμευσης να μην ήταν πρόβλημα όταν ήσουν νεότερος/η, αλλά όταν ερωτευθείς και θες να χτίσεις μια ουσιαστική σχέση με κάποιον/α, η ωριμότητα των αποφάσεων σου είναι το σημαντικότερο όλων. Μέσα σε μια ερωτική σχέση μαθαίνεις να γίνεσαι ώριμος/η. Δεν εκτιμούνται όσοι προβάλλουν τη σοβαρή πλευρά τους ή που παίρνουν τα πάντα γύρω τους αψήφιστα. Δώσε στη σχέση σου πάθος, ειλικρίνεια, ενέργεια και σπουδαιότερα ωριμότητα.

Πηγή: govastileto.gr

Δες επίσης: 14 πράγματα που δεν θα ακούσεις ΠΟΤΕ κάποιον/α single να λέει!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending