fbpx

Ο αθλητής Μάριος Γιάγκου και η τραγική κατάληξη μετά το παράπονο του για την Ομοσπονδία!

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάληξη που είχε η συνέντευξη του Μάριου Γιάγκου στο StudentLife.com.cy. Σε μια στιγμή παραπόνου, ο Μάριος Γιάγκου δήλωσε πως δεν έχει ιδιαίτερη βοήθεια από την Ομοσπονδία της χώρας μας.

Αντί αυτό να προβληματίσει την Ομοσπονδία μας, οι ίδιοι αντέδρασαν με ένα τραγικό τρόπο, αφού απέκλεισαν τον Μάριο Γιάγκου από τους αγώνες (και τις προπονήσεις) της Εθνικής μας για μερικούς μήνες και αποκοπή βαθμών από το σχέδιο κινήτρων του ΚΟΑ.

Για να καταλάβετε όμως και εσείς την ζημιά που έγινε, ο Μάριος Γιάγκου είναι εδώ και 8 χρόνια Παγκύπριος Πρωταθλητής στο αγώνισμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται έχουν να δηλώσουν πως αν υπάρχει κάποιος παίχτης που μπορεί να μας εκπροσωπήσει επάξια σε διεθνές επίπεδο αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάριο. Ήδη φέτος ο Μάριος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και να διεκδικήσει μια θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αφού ήταν αρκετά προετοιμασμένος αλλά η ευκαιρία δεν του δόθηκε ποτέ αφού δεν αγωνίστηκε λόγω της τιμωρίας.

Ο Μάριος Γιάγκου συνδυάζει τον πρωταθλητισμό του με τις σπουδές του. Καταλαβαίνετε τον βαθμό δυσκολίας στην επαγγελματική, φοιτητική και προσωπική ζωή του ταλαντούχου Κύπριου παίχτη. Ο συνδυασμός των προσπαθειών και των επιτυχιών του Μάριου Γιάγκου σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την κίνηση της Ομοσπονδίας είτε η τιμωρία ήταν για 1 μήνα είτε για 10 χρόνια.

Σε μια στιγμή ειλικρίνειας, ο Μάριος εξέφρασε ένα παράπονο. Αντί να επιληφθούν αυτού του παραπόνου και να το μετατρέψουν σε παρελθόν, το μετάτρεψαν σε τιμωρία. Τιμωρία όχι μόνο για τον Μάριο Γιάγκου αλλά και ολόκληρη την χώρα αφού είδαμε ακόμα μια φορά να μεταχειρίζονται χείριστα ένα τόσο λεπτό θέμα.

Η υπόθεση αυτή έχει ήδη γίνει θέμα και στην Ελλάδα, αφού ο Κύπριος πρωταθλητής θα αγωνίζεται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με την νέα περίοδο. Η στάση της Ομοσπονδίας δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά και ανασφάλειες σε σχέση με την αντιμετώπιση αθλητών και ειδικά αθλητών όπως ο Μάριος Γιάγκου.

Στην τελική γιατί γίνονται όλα αυτά; Για ένα σχόλιο; Για ένα εγωισμό; Ή για το καλό της πατρίδας μας στην κατηγορία του Αθλητισμού που υστερούμε εδώ και τόσα χρόνια; Η περίπτωση εδώ πάντως δηλώνει πως είτε έχουν ήδη αντικαταστάτη του Μάριου Γιάγκου (γιατί αυτή η υπόθεση σίγουρα έχει δημιουργήσει μια ρήξη), είτε πως δεν το καλοσκέφτηκαν πριν εφαρμόσουν την τιμωρία.

Οι αποφάσεις δικές σας!

 

Δες επίσης: Ο Μάριος Γιάγκου αποκλειστικά στο StudentLife.com.cy

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending