Αυλαία και για τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό

Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός ξεκινά σιγά σιγά και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι να τον υποδεχτούν. Πιο κάτω η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού που σε δύσκολους καιρούς κρατά την κατηγορία του πανεπιστημιακού αθλητισμού αρκετά ψηλά:

“Στην αύρα της τεράστιας επιτυχίας των φοιτητών – αθλητών μας στην 28η Πανεπιστημιάδα που έγινε το περασμένο Ιούλιο στην Κορέα, ο ραγδαία αναπτυσσόμενος Πανεπιστημιακός Αθλητισμός δηλώνει για άλλη μια φορά πανέτοιμος για τα εγχώρια πρωταθλήματα τα οποία αρχίζουν στις 21 Οκτωβρίου2015 με τους αγώνες του Ποδοσφαίρου.

Με την συμμετοχή των έξι Πανεπιστημίων,  Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Frederick University και UClan University, τα φετινά πρωταθλήματα αναμένονται ιδιαίτερά ανταγωνιστικά αφού το ενδιαφέρον των φοιτητών μας για συμμετοχή στις ομάδες των Πανεπιστημίων τους είναι πέρα από κάθε προσδοκία και προηγούμενοι.

Σε αυτό το εξάμηνο οι φίλοι του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού μπορούν να παρακολουθήσουν το άθλημα του ποδοσφαίρου που λόγω του τεράστιου ανταγωνισμού και ενδιαφέροντος αναμένεται να προσελκύσει τεράστιο αριθμό φοιτητών.

Η Πετόσφαιρα Ανδρών από την άλλη αποτελεί για άλλη μια φορά σημείο αναφοράς αφού το επίπεδο των αθλητών μας δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους αθλητές και της ομάδες της μεγάλης μας κατηγορίας.

Στις γυναίκες το Futsal αποτελεί την μεγάλη ευκαιρία των φοιτητριών μας να αποδείξουν περίτρανα ότι σε τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τις ανδρικές ομάδες αφού πλέον η Τεχνική κατάρτιση τους είναι σε υψηλότατα επίπεδα και ποδοσφαίρου απίστευτο θέαμα.

Στο αντίποδα των ομαδικών αθλημάτων η Επιτραπέζια Αντισφαίριση Αντρών η οποία πρόσφατα μας χάρισε αργυρό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στην Γενεύη αποτελεί την ελίτ των ατομικών αθλημάτων, όπως βεβαίως και από την άλλη το άθλημα του Τάεκβοντό για το οποίο ολόκληρη Κύπρος είναι περήφανη αφού οι αθλητές μας κατάφερνα στην 28η Πανεπιστημιάδα που έγινε στην Κορέα, να κερδίσουν χάλκινα μετάλλια ανάμεσα σε πρωταθλητές παγκόσμιου επιπέδου.

Ένα από τα αθλήματα που οι φοιτητές μας διατηρούν ψηλό ενδιαφέρον είναι και το πολύ δύσκολο άθλημα του Μαραθωνίου το οποίο θα διεξαχθεί στα μέσα του 1ου εξαμήνου.

H Αντισφαίριση Γυναικών συμπληρώνει την πρώτη σειρά αθλημάτων γι’ αυτό το εξάμηνο και είναι με ιδιαίτερη χαρά που τα τελευταία χρόνια αυτό το εξαιρετικά δύσκολο άθλημα παγκόσμιου βεληνεκούς και απήχησης προσελκύει ολοένα και περισσότερους αλλά και καλύτερους αθλητές προσδίδοντας στο Άθλημα καινούργιο ενδιαφέρον και ανταγωνιστικότητα.

Αναλυτικότερες λεπτομέρειες για την ώρες και τους αγωνιστικούς χώρους που θα διεξάγονται τα πρωταθλήματα θα σταλούν σε ξεχωριστό δελτίο τύπου.”

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή τύχη στα Πανεπιστήμια και μην ξεχνάτε να ακολουθείτε την στήλη UniSports για συνεχή ενημέρωση. Stay Tuned!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending