fbpx

Τελικά τι πρότυπο επιλέγεις για τη ζωή σου; “Friends with Benefits” ή “The Notebook”;

“Ελεύθερη” σχέση;

Πώς γίνεται να έχεις και σχέση και ελεύθερη; Γιατί όταν είσαι σε μία σχέση που δεν υπάρχει μπροστά της ο επιθετικός  προσδιορισμός  “ελεύθερη” τι είσαι; Φυλακισμένος;

large (1)

Και τότε παρατηρείς  γύρω σου, και τι να δεις; Φοβισμένους ανθρώπους: Φοβούνται να αγαπήσουν και να αγαπηθούν… Φοβούνται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να δέθουν με έναν άνθρωπο που ίσως είναι το άλλο τους μισό… Γιατί συμβαίνει αυτό όμως;

Οι πραγματικοί λόγοι αυτού του φαινομένου βρίσκονται καλά κρυμμένοι στις ανθρώπινες ψυχές.

relationship

Προτιμούν το γρήγορο και το εύκολο, δίχως δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο ίσως νιώθουν ελεύθεροι και ταυτόχρονα αισθάνονται την ασφάλεια μιας ερωτικής συντροφιάς. Έτσι ξέρουν πως θα έχουν εκεί μες στη ζωή τους τον άνθρωπο, που εκείνοι έχουν επιλέξει, να τους περιμένει και να περνάνε καλά, όποτε οι ίδιοι το επιθυμούν. Και απλά με ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα εκείνος ο άνθρωπος –που πολύ απλά έχει δεθεί μαζί του και τρέφει συναισθήματα για εκείνον– θα είναι εκεί παρών και συνεπής στο ραντεβού τους.

Ok ξέρω πως δεν χρειάζεται να μπει μία ταμπέλα πάνω από τα κεφάλια δύο ανθρώπων για να περνάνε καλά και να αγαπιούνται, ομώς αν το καλοσκεφτείς και το “ελεύθερη σχέση” είναι μία ταμπέλα. Όσο για το σ’αγαπώ έχει μετατραπεί σε μία καραμέλα που πουλιέται σε τιμή ευκαιρίας σε όλα τα καταστήματα.

fef0ddd0-2efd-0133-09e1-0e76e5725d9d

Και τότε γυρίζει και σου απαντάει ο τύπος στην ερώτηση “Τι ακριβώς είμαστε εμείς οι δύο;”, ότι είστε φίλοι… Συγγνώμη φίλε μου, αλλά νομίζω πως στα πλαίσια μίας φιλίας δεν υπάρχουν ερωτικές σχέσεις και συναισθήματα, ούτε λιώνει ο ενάς με το βλέμμα και το άγγιγμα του άλλου.

Εσείς λοιπόν που νιώθετε ότι δεν πρόκειται ποτέ να βρείτε τον πραγματικό έρωτα, ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ! Κι εσείς που έχετε πρότυπο ζωής σας την ταινία Friends with Benefits, δεν είπαμε να είστε και το άλλο άκρο του The Notebook. Μην ξεχνάτε πως εκείνη είναι απλά μία ταινία, κι εδώ ζούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.

Δες επίσης: 7 πράγματα που δεν αξίζει να θυσιάσεις για μια σχέση! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending