fbpx

UNISPORTS: Έβαλε ψηλά τον πήχη και εκεί τον κράτησε (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν αφήνει αγώνα στην Πετόσφαιρα Ανδρών να πάει χαμένος αφού οι ίδιοι έχουν βάλει τον πήχη της απόδοσης τους αρκετά ψηλά.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κέρδισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 3 – 0 σετ και συνάμα με την ήττα του Frederick University είναι μόνο στην κορυφή έχοντας το απόλυτο.

Η καθυστερημένη προέλευση των διαιτητών, λόγω μιας μικρής ασυνεννοησίας στην ώρα του αγώνα, δεν επηρέασε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που μπήκε στο γήπεδο πιο ορεξάτη. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου κρατήθηκε στον αγώνα και το πάλεψε αλλά η διαφορά στην δυναμική των δύο ομάδων ήταν εμφανής αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διαθέτει πετοσφαιριστές με αρκετή εμπειρία στις πρώτες κατηγορίες. Τα σετ έληξαν 25 – 12, 25 – 11 και 25 – 11.

Με τις ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Bogdan S, Ιακώβου Χ, Βυρίδης Μ, Κουσσιουμής Δ, Ζικάκης Γ, Φραγκιαδάκης Π, Luka L, Εμμανουηλίδης, Luka L, Mincho D, Παπαδάκης Κ, Σπύρου Α.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χαραλαμπίδης Α, Χ’’Παναγιώτου Γ, Κωνσταντίνου Σ, Ματτάς Χ, Μηνάς Γ, Μαζαράς Ρ, Κλεάνθους Κ, Κουτσογιάννης Χ, Κρασιάς Α.

 Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending