fbpx

UNISPORTS: Ντέρμπυ για γερά στομάχια (PHOTOS)

Όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, το βράδυ της Τρίτης βίωσαν για τα καλά την ανταγωνιστικότητα των παιχνιδιών του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Frederick University αναμετρήθηκαν στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών.

Το Frederick University μπήκε αρκετά δυνατά στον αγώνα και έφτασε το 0 – 4. Η διαφορά αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πρώτο σετ αφού το Frederick University κρατούσε το σκορ μέχρι που έφτασε την νίκη. Μέχρι και το 15 – 20 όλοι πίστευαν πως το πρώτο σετ κρίθηκε αλλά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έφτασε στο 19 – 21 αλλά δεν κατάφερε να πάρει το σετ αφού έχασε με 20 – 25.

Το ξεκίνημα του 2ου σετ παρέπεμπε σε νίκη του Frederick University αφού προηγήθηκαν με 6 – 8 και είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους. Το 6 – 8 όμως μετατράπηκε σε 9 – 8 και έπειτα σε 14 – 8 με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου να αποκτά άλλο αέρα. Το σκορ έφτασε στο 23 – 14 και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1 – 1 στα σετ κερδίζοντας με 25 – 15. Οι διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις του διαιτητή ήταν έντονες από πλευράς Frederick University όπως υπήρχαν και κάποια μικρά παράπονα από πλευράς γηπεδούχων στο 1ο σετ.

Σαφώς επηρεασμένοι από την κατάσταση οι πετοσφαιριστές του Frederick University μπήκαν στο γήπεδο με άγχος και ήταν επιρρεπής σε αρκετά λάθη. Οι γηπεδούχοι μάζεψαν δυνάμεις και σύντομα έφτασαν στο 7 – 3, 16 – 12 και στο 19 – 15. Κάπου εδώ η κατάσταση πήγε να χαλάσει αφού παίχτες και προπονητής είχαν έντονα παράπονα από τους διαιτητές και χρειάστηκε να σταματήσει για λίγο το παιχνίδι και να κατευνάσουν τα πνεύματα. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πήρε και το 3ο σετ, με σκορ 25 – 16 και έγραψε το 2 – 1.

Το 4ο και τελευταίο σετ, έκρυβε πολλές συγκινήσεις αφού οι δύο ομάδες κέρδιζαν πόντο με πόντο φτάνοντας στο 15 – 14. Τα παράπονα και οι ποινές δεν έφυγαν από το παιχνίδι μέχρι που στο 19 – 15 το Frederick University κάρφωσε η μπάλα ήταν μέσα στο γήπεδο αλλά ο διαιτητής το έδωσε εκτός. Σε μια αξιέπαινη κίνηση που αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, η ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου υποστήριξε την αντίπαλη ομάδα με την απόφαση του διαιτητή να μην αλλάζει. Έπειτα οι ίδιο προχώρησαν σε fair play σερβίροντας έξω. Το αποτέλεσμα έφτασε στο 21 – 21 με τα τελευταία λεπτά να γίνονται φοβερές μάχες και με τους γηπεδούχους να παίρνουν και το 3ο σετ, με σκορ 25 – 23 και να κερδίζουν τον αγώνα.

Με τις ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αναγνωστόπουλος Γ, Χ’’θωμάς Π, Γεωργίου Κ, Χ’’Κουμής Χ, Ρήγας Α, Καφιζάς Α, Αβερκίου Μ, Αγαθοκλέους Α, Μαυρίκης Γ, Βαφείδης Β.

Frederick University: Φαρχάν Κ, Deimintas V, Παπαλλάς Χ, Στεφάνου Τ, Σάββα Σ, Προδρόμου Χ, Καλαφάτης Κ, Δημητρίου Ν, Τιλλέυ Μ, Σπυρίδων Ζ, Astrovas L.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending