fbpx

UNISPORTS: Τα μεγάλα σκορ έγιναν συνήθεια (PHOTOS)

Σοβαρή και ουσιώδες παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά η γυναικεία ομάδα φούτσαλ του Frederick University. Αυτή την φορά αντιμετώπισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου και πήρε ακόμα μια σημαντική νίκη με σκορ 9 – 1.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανέκοψε πετυχημένα τις επιθέσεις του Frederick University μέχρι και το 9ο λεπτό όταν η Σ. Σοφοκλέους σημείωσε το 1 – 0. Η Δημητρίου Π. φρόντισε να κάνει το 2 – 0 στο 12’ και να ξεμπλοκάρει την ομάδα την αφού το Πανεπιστήμιο Κύπρου πίεζε για την ισοφάριση. 2 λεπτά αργότερα η Τάκκα Ε. σημείωσε το 3 – 0, ενώ στο 19’ η Β. Ζαμπά σημείωσε το 4 – 0. Η Μ. Παναγιώτου σημείωσε το 5 – 0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου με την ομάδα του Πανεπιστήμιου Κύπρου να μένει απογοητευμένη αφού παρά την πολύ μεγάλη προσπάθεια είχε δεχτεί 5 γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Χ. Σολωμού φρόντισε να βάλει και το δικό της όνομα στην λίστα με τους σκόρερ στο 27ο λεπτό. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν τα έβαλε κάτω, συνέχισε να πιέζει και εν τέλει έφτασε στο γκολ στο 28ο λεπτό με γκολ της Σ. Ιωσηφάκη. Με άλλα δύο γκολ της Μ. Παναγιώτου και ένα της Β. Ζαμπά το Frederick University έφτασε στο τελικό 9 – 1.

Το σκορ δεν είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό και για τις δύο ομάδες αφού το Πανεπιστήμιο Κύπρου εκμεταλλεύτηκε κάποια κενά στην αντίπαλη άμυνα αλλά δεν μπόρεσε να τα μετουσιώσει σε γκολ.

Με τις ομάδες αγωνίστηκαν οι:

Frederick University: Κουτσόφτα Ε, Τάκκα Ε, Παναγιώτου Ε, Σοφοκλέους Σ, Σολωμού Χ, Ζαμπά Β, Δημητρίου Π, Αντρέου Β.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χρυσοστόμου Ε, Χριστοδούλου Ε, Ρουσιά Α, Yasar B, Σκέντερ Ρ, Μαρέφ Ρ, Ιωσηφάκη Σ, Παναγιώτου Χ, Γιάννη Μ, Παντελή Κ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending