fbpx

UNISPORTS: Νίκησε και κυνηγά την 1η θέση (PHOTOS)

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε εκτός έδρας το Πανεπιστήμιο Κύπρου και έμεινε στο κυνήγι του τίτλου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας προβάδισμα με σκορ 7 – 13 μέχρι το πρώτο time – out του παιχνιδιού. Η διαφορά αυτή κράτησε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ μέχρι και το τέλος του σετ αφού έφτασαν στο 16 – 23 και στο τελικό σκορ του σετ, 17 – 25.

Το 2ο σετ η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν κάτι από τον αγώνα και παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν με σκορ 7 – 14, γύρισαν το παιχνίδι με 17 – 16. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν παρά την ψυχρολουσία και μπήκαν ξανά μπροστά με σκορ 18 – 19 και πήραν και το 2ο σετ με σκορ 25 – 21.

Η τεράστια προσπάθεια σε συνδυασμό με την μη κατάκτηση του σετ επηρέασε αρνητικά την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου αφού μπήκαν στο 3ο σετ απογοητευμένοι και έκαναν αρκετά λάθη. Το 2 – 9 ήταν αρκετό για να διώξει όποιες ανησυχίες είχαν οι φιλοξενούμενοι και να φτάσουν και στην κατάκτηση του 3ου σετ με σκορ 25 – 12.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χαραλαμπίδης Α, Χλαναγιώτου Γ, Κωνσταντίνου Σ, Αντρέου Α, Μάτσας Χ, Μηνά Γ, Ματσάρας Ρ, Κλεάνθους Κ, Κουτσογιάννης Χ, Κρασιάς Α.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αναγνωστόπουλος Γ, Χατζηθωμά Π, Χατζηκουμής Χ, Ρήγας Α, Καφιζάς Α, Χαραλάμπους Χ, Αβερκίου Μ, Αγαθοκλέους Α, Αλεξανδρίδης Δ, Μαυρίκης Γ, Γεωργίου Κ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending