fbpx

UNISPORTS: Έκαναν το 3 στα 3 και απέκτησαν δυναμική τίτλου (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν αστειεύεται στην υπόθεση διεκδίκησης του τίτλου και αυτό το έδειξε και στον τελευταίο του αγώνα.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο κέρδισαν τον Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με σκορ 52 – 28.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν προβάδισμα από τα πρώτα 2 δεκάλεπτα με σκορ 23 – 9 (14 – 4, 9 – 5). Οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο επιθετικά, κάτι που δεν φαίνεται στο σκορ αφού και οι δύο έχασαν αρκετά καλάθια.

Το τέλος της 3ης περιόδου βρήκε την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να ανοίγει ακόμα περισσότερο την ψαλίδα του σκορ, φτάνοντας στο 36 – 14. Οι καλαθοσφαιρίστριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δεν τα έβαλαν κάτω ούτε λεπτό, αλλά αυτό που άλλαξε στην 4η περίοδο ήταν η ευστοχία στα καλάθια. Με 14 πόντους προσπάθησαν να μειώσουν την διαφορά αλλά δεν τα κατάφεραν αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πέτυχε άλλους 16 φτάνοντας στο τελικό 52 – 28.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Αθανασίου Ζ, Μπούκα Ι, Burrows Z, Βασιλάκη Μ, Ακαθιώτη Ι, Κωνσταντίνου Ε, Κιλέ Σ, Καραγιάννη Ε, Κορτσιά Μ, Τσαγγαρίδου Δ, Ρουσάκη Χ, Μιχαήλ Ε.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Βακιανή Α, Τσολιά Π, Τσολιά Μ, Σάββα Α, Μάπα Μ, Γεωργίου Ε, Κλόκκαρη Π, Μουσκάλλη Α, Κανιουρά Σ, Παπαστάμου Χ, Λεβέντη Μ.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending