fbpx

UNISPORTS: Νίκησε και παλεύει για την 2η θέση (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Φούτσαλ Γυναικών. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, με σκορ 3 – 4, και έφτασε στους 6 βαθμούς όσους και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου που έχει αγώνα λιγότερο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο και ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν και στις δύο εστίες με τις τερματοφύλακες να κρατούν το σκορ στο 0 – 0 τα πρώτα 22 λεπτά. Στα πρώτα λεπτά το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είχε πιο επιθετικές διαθέσεις και οι ευκαιρίες τους μετουσιώθηκαν σε γκολ στο 22ο λεπτό με σκόρερ την Ελένη Τουμπή. Το γκολ αυτό έδιωξε αρκετό άγχος από τις φιλοξενούμενες και 2 λεπτά αργότερα έφτασαν στο 0 – 2 με γκολ της Άντριας Κιρκίνης.

Στο 2ο ημίχρονο οι φουτσαλίστριες του Πανεπιστημίου Κύπρου τα έδωσαν όλα για την ανατροπή και το βαθμολογικό κέρδος. Η Αναστασία Ρουσιά μετά από ωραία ενέργεια έκανε το 1 – 2 στο 27ο λεπτό, βάζοντας ξανά φωτιά στον αγώνα. Η Ελένη Τουμπή με 2ο προσωπικό γκολ λύτρωσε, κατά κάποιο τρόπο την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, αφού μετά την μείωση πίεσαν ψηλά και λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Στο 45’ η Ελένη Τουμπή σημείωσε χατ – τρικ καθησυχάζοντας τις συμπαίχτριες της, 5 λεπτά πριν το τέλος. Και επειδή όπως λέμε πάντα στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει πριν το τελικό σφύριγμα, οι φουτσαλίστριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παραλίγο να πέσουν θύματα της αδράνειας τους. Στο 49’ η Μαρία Ριχάπ μείωσε σε 2 – 4 ενώ ένα λεπτό αργότερα η Στέφανη Ιωσηφάκη έκανε το τελικό 3 – 4.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τις:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παντελή Κ, Γιάννη Μ, Ιωσηφάκη Σ, Μαρία Π, Ριχάπ Μ, Yasar B, Ρουσιά Α, Κουτακκή Γ, Χρυσοστόμου Ε, Χριστοδούλου Ε.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Νικολάου Δ, Κιρκίνη Α, Lynn A, Προκόπη Μ, Πελοπίδα Α, Οδυσσέως Α, Τουμπή Ε, Μάλλουρου Β, Mugrnen A.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending