fbpx

UNISPORTS: Νίκησε και έφτασε πιο κοντά στον τίτλο (PHOTOS)

Έχοντας μάθει το αποτέλεσμα του προηγούμενου παιχνιδιού, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δεν είχε άλλη επιλογή πέρα από την νίκη αφού με νίκη έφταναν όλο και πιο κοντά στον τίτλο.

Μπαίνοντας μέσα με ανεβασμένη την διάθεση οι έμπειροι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν θέλησαν να μπουν σε μπελάδες και παίζοντας σωστά και προσηλωμένα κέρδισαν το πρώτο σετ με σκορ 7 – 25. Το σκορ αυτό ήταν το ίδιο και στο 2ο σετ αφού παρά την μεγάλη προσπάθεια από τους πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου, η διαφορά στην δυναμική και στην εμπειρία ήταν εμφανής. Ωστόσο αυτό δεν πτόησε την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου που πάλεψε, αμύνθηκε, τα έδωσε όλα και έχασε και το 3ο σετ με σκορ 13 – 25.

Με την νίκη αυτή το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας χρειάζεται 1 ακόμη νίκη στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια για να κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία ανδρών.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν με τους:

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χαραλαμπίδης Α, Κωνσταντίνου Σ, Αντρέου Α, Μάτσας Χ, Μηνά Γ, Παντζαράς Ρ, Κλεάνθους Κ, Κρασιάς Α.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Stojakov B, Ιακώβου Χ, Βυρίδης Μ, Ζικάκης Γ, Φραγκιαδάκης Π, Lukovic L, Λεοντίου Η, Εμμανουηλίδης, Loncar L, Dzhupov M, Παπαδάκης Κ, Σπύρου Α.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending