fbpx

UNISPORTS: Επιτεύγματα και στο εξωτερικό (PHOTOS)

Διακρίσεις και στα Ευρωπαϊκά σαλόνια είχε ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός της Κύπρου αφού οι αθλητές μας εκπροσώπησαν επάξια την Κύπρο και την ανέβασαν στο βάθρο 2 φορές. Το Πρωτάθλημα Taekwondo διεξήχθη στην Opatija (πόλη της Κροατίας) και ήταν μόλις το 4ο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Taekwondo. Αναλυτικά τα αποτελέσματα από ενημέρωση του Πανεπιστημίου Κύπρου:

«Με δυο μεγάλες επιτυχίες (1 Χρυσό και 1 Αργυρό μετάλλιο) επέστρεψε την Κυριακή 15/11 η ομάδα Taekwondo του Πανεπιστημίου Κύπρου η οποία συμμετείχε στο 4ο Πανευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Opatija της Κροατίας.

Η Ειρήνη Πασιουλή στη κατηγορία – 49 kg αγωνίστηκε στον τελικό με αντίπαλο την Vanessa Truong από τη Γερμανία, την οποία και κέρδισε με διαφορά δύο πόντων, κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο.

Η Κυριακή Κουττούκη η οποία βρίσκεται στην Παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία -46 kg αγωνίστηκε στον τελικό, με την Suemeyye Iloglu από την Τουρκία, από την οποία όμως έχασε με διαφορά ενός βαθμού, κατακτώντας έτσι το Αργυρό μετάλλιο.

Η υπόλοιπη αποστολή αποτελείτο από τους Γιώργο Νικολάου, 4ος στη κατηγορία – 54 kg, Μάριο Φυλλακούδια, 5ος στη κατηγορία -68 kg, Δημήτρη Μουστάκα στη κατηγορία +87 kg ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και την Χριστίνα Παναγή στη κατηγορία -57 kg.

Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές Νίκος Νικολάου (Κυριακή Κουττούκη, Γιώργο Νικολάου), Πέτρος Χ΄΄Κωστής (Ειρήνη Πασιουλή, Μάριο Φιλακούδια, Δημήτρη Μουστάκα, Χριστίνα Παναγή) και ο Θέμης Ρωτός (λειτουργός του Αθλητικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κύπρου) ως Αρχηγός αποστολής ο οποίος εξήρε το πολύ υψηλό επίπεδο που βρίσκονται οι αθλητές – φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου.»

image-4ae033e736badc7b01cbaa4dc90448cb0c40f811ed9d0daec69d4dd75255ccf8-V

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending