fbpx

UNISPORTS: Ματσάρα και κυριαρχία στην κορυφή (PHOTOS)

Η νύχτα έμοιαζε ιδανική για ένα αγώνα ποδοσφαίρου, και πόσο μάλλον για ένα ντέρμπυ κορυφής. Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus ταξίδεψε στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για την 4η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών.

Χρειάστηκαν μόλις 2 λεπτά για να δούμε την πρώτη καλή φάση και αυτή ήρθε από το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus αφού ένα σουτ από πλάγια θέση πέρασε λίγο έξω. Η απάντηση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δεν άργησε να έρθει αφού 6 λεπτά αργότερα, οι ποδοσφαιριστές του Μάριου Γιαξή έχασαν αρκετά καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, αφού μετά από κόρνερ ο επιθετικός της ομάδας δεν βρήκε καλά την μπάλα με το κεφάλι αν και ήταν σχετικά αμαρκάριστος. Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει να παίρνει φωτιά και 3 λεπτά αργότερα η άμυνα του Πανεπιστημίου UCLAN Cyprus υπέπεσε σε λάθος βγάζοντας την αντίπαλη ομάδα σε τετ α τετ, αποφεύγοντας όμως τα χειρότερα με την ωραία απόκρουση του τερματοφύλακα.

Έπειτα το παιχνίδι ηρέμησε και οι δύο ομάδες θέλησαν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να έχει λίγη περισσότερη κατοχή και το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus να είναι λίγο περισσότερο επιθετικό. Στο 26ο λεπτό το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, εκτέλεσε με πολύ ωραίο σουτ που πήγαινε κάτω αριστερά στην γωνία, ο τερματοφύλακας πρόλαβε ακούμπησε την μπάλα και στην επιστροφή το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αφού ο τερματοφύλακας ήταν ήδη εξουδετερωμένος. Η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 42’ μετά από ωραίο σουτ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας λίγο έξω από την περιοχή με τον τερματοφύλακα του Πανεπιστημίου UCLAN Cyprus να δηλώνει για ακόμα μια φορά το παρών του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που έμεινε με το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus να κάνει καλό σουτ έξω από την περιοχή και ο τερματοφύλακας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να αποσοβεί τον κίνδυνο στο πρώτο 5λεπτο του 2ου ημιχρόνου. Στο 58’ ο τερματοφύλακας του Πανεπιστημίου UCLAN Cyprus απέκρουσε ακόμα ένα σουτ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ενώ δύο λεπτά αργότερα μετά από λάθος της άμυνας του Πανεπιστημίου UCLAN Cyprus, το πλασέ στο τετ α τετ της ομάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πέρασε λίγο έξω. Την λύτρωση έφερε ο Κυριάκος Ηλία στο 74’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το τελικό 1 – 0. Η ομάδα του Πανεπιστημίου UCLAN Cyprus προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων έκαναν το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο.

Στον άλλο αγώνα της βραδιάς το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ταξίδεψε στην Λεμεσό και κέρδισε με σκορ 0 – 4 το Frederick University.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending