fbpx

UNISPORTS: Κέρδισε και κατέκτησε τον τίτλο (PHOTOS)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς αφού κέρδισε με σκορ 3 – 0 σετ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Λευκωσίας είχαν στο μυαλό τους την νίκη και μόνο την νίκη αφού η υπεράσπιση του τίτλου ήταν ο διακαής τους πόθος από την αρχή του πρωταθλήματος.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κυνήγησε την νίκη για την 2η θέση αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι σε ένα φορμαρισμένο αντίπαλο.

Το πρώτο σετ βρήκε της 2 ομάδες να παλεύουν κάθε πόντο και τα 8 – 8, 16 – 15 και 22 – 21 είναι ενδεικτικά σκορ του τι μάχες γίνονταν στο γήπεδο. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε το πρώτο σετ με σκορ 25 – 22.

Έχοντας κερδίσει το πρώτο σετ, οι γηπεδούχοι έδιωξαν το άγχος που είχαν και μπήκαν πιο δυνατά στο 2ο σετ. Παίρνοντας κεφάλι με 9 – 5, έφτασαν στο 16 – 14 και πήραν το σετ με 25 – 19 αφού έβρισκαν τους τρόπους, έστω και δύσκολα να σπάζουν τα αντίπαλα blocks.

Έχοντας ήδη στο τσεπάκι τον 1 πόντο θέλησαν να τελειώσουν το παιχνίδι απέναντι στους φιλοξενούμενους που είχαν επηρεαστεί από τα πρώτα δύο σετ. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε κεφάλι με 6 – 4, 12 – 7, 22 – 10 και έφτασε στο τελικό 25 – 14.

Με το πρωτάθλημα αυτό το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κερδίζει το πρωτάθλημα στην κατηγορία Πετόσφαιρας Ανδρών τα τελευταία 3 χρόνια.

Με την σειρά μας να ευχηθούμε στον αρχηγό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου καλά γεννητούρια αφού μέχρι τον επόμενο αγώνα αναμένεται να γίνει πατέρας!

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Stojakov B, Loncar L, Dzhurov M, Lukovic L, Ιακώβου Χ, Κουσσιούμης Δ, Ζικάκης Γ, Φραγκιαδάκης Π, Λεοντίου Η, Εμμανουηλίδης Α, Παπαδάκης Κ, Σπύρου Α.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χατζηθωμά Π, Αναγνωστοπούλου Γ, Καφιζάς Α, Αβερκίου Μ, Αγαθοκλέους Μ, Αλεξανδρίδης Δ, Βαφεΐδης Β.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending