fbpx

UNISPORTS: Το ταξίδι στην Λεμεσό έφερε τον τίτλο πιο κοντά (PHOTOS)

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου υποδέχθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα πλαίσια του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ανδρών. Η νίκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας το έφερε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο αφού κράτησε την διαφορά των 5 βαθμών από τους 2ους.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όντας η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μόνο στόχο την νίκη. Φυσικά, αυτό δεν φαινόταν στο γήπεδο αφού η ομάδα μπήκε μουδιασμένη στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Βέβαια, το γκολ του Ανάργυρου Λαζάρου στο 21ο λεπτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αφού έστω και με μέτρια εμφάνιση οι πρωτοπόροι άνοιξαν το σκορ. Οι γηπεδούχοι κράτησαν μπάλα, πίεσαν, προσπάθησαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα αλλά δεν τα κατάφεραν με τις 2 ομάδες να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια με το γκολ του 21ου λεπτού. Στην επανάληψη, χρειάστηκαν μόλις 5 λεπτά για να για να ανοίξει η ψαλίδα του σκορ. Ο Μικέλλης Παναγιώτης σημείωσε το 0 – 2 και η πίεση έφυγε από τα πόδια των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, κράτησαν μπάλα αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ με το παιχνίδι να τελειώνει 0 – 2 και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου να μένει στους 3 βαθμούς ενώ το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έφτασε τους 15.

Στον άλλο αγώνα της αναμέτρησης το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus κέρδισε το Frederick University με σκορ 2 -0 και παρέμεινε και αυτό στο κυνήγι του τίτλου.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ιωάννου Γ, Κωνσταντίνου Δ, Λυμπούρης Λ, Μερακλής Π, Τζιωνής Α, Μάμας Κ, Στράτος Σ, Τσιαλάς Χ, Σαββίδης Α, Ανδρονίκου Λ, Μονιάτης Κ, Γεωργίου Σ, Χατζησάββας Δ, Σπύρου Α, Σταύρου Ρ.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Παπαθανασίου Θ, Στεφανάτος Γ, Λαζάρου Α, Βανδρώρος Κ, Γιάλλουρος Α, Αλεξιάδης Π, Πιχίδης Μ, Σακκαρής Κ, Ηλία Κ, Κωνσταντινίδης Γ, Κωνσταντίνου Χ, Χρίστου Α, Μικέλλης Π, Σεραφήμ Γ, Φραντζής Μ, Θεοδώρου Σ, Ευσταθίου Α.

Φωτογραφικό Υλικό στην σελίδα του Studentlife.com.cy στο Facebook

1
Το StudentLife.com.cy πρωτοπορεί με την νέα κατηγορία UNI SPORTS. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε από πρώτο χέρι τα νέα των Πανεπιστημιακών μας ομάδων. Αν πετύχετε τον φωτογραφικό φακό μας στα γήπεδα απλώς χαμογελάστε!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending